astra enjoy spor pak. ?

devil_berk22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.autoclubturkey.com
ya arkadaşlar benim aracım astra enjoy spor paket ama spor paket olunca ne fark oluyor diğer astralardan ben farkını bulamadım bilen varmı aramızda ?

enjoya spor paket eklenmemişse, 16 inçlik hafif alaşım jant ve yol bilgisayarı olmuyor.gerçi spor paketsiz enjoy'a da hiç rastlamadım

benim gördüğüm bütün astra enjoylarda yol bilgisayarı ve jant mevcuttu acaba başka bir fark olmasın ekstradan 1200 ytl gibi bir fiyatla ekleniyormuş bu paket

evet 1100 YTL gibi bir fiyata spor paket ekleniyor.zaten eklemeyende yok

hayır göğüsteki sport tuşu easytronic şanzımanla geliyor.sportif kullanım için basıyorsunuz.Enjoy Spor paketin onunla bir alakası yok

2004 ve 2005 model astra spor paketlerin çıtalar gövde rengi değil ancak benimki 2006 model çıtalar gövde renginde sanırsam benim aracın tek farkı sis farının üst kapağı var o siyah tek far ufacık bir kapağın siyah olması :D

şimdi olay şu Opel Türkiye böyle spor paketsiz astra ve corsa getirmiyo güzel yurdumuza şöyle düşünün o kadar para verip bi araba alıyosunuz baz modelindeki gibi kapak jant var sis farı yok yol bilgisayarı yok. Siz olsanız alırmıydınız? Opel bizim yerimize bunu düşünmüş Spor paketsiz astra ve corsa getirmiyo:D

Geri