astra f 98 arka stop lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sonyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sonyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba

Aracı yeni aldım ve önceki araçlarımdaki alışkanlık mı bilmiyorum ama orta kısma stop lambası ekledim. Bu arabada stop lambaları çok kenarlarda ve arkadaki kişi pek göremez hissine kapıldım ve 25 tl ye ortaya ledli stop lambası taktım.

tkuu3.jpg

Pardon, tam olarak hangisinden bahsediyorsunuz? Camın içindekinden mi? Ondan ben aldığımda vardı, sizinkinde yok muydu? burada söyle bir soru takılıyor kafama, bu orjinalinde vardı da sizinkindne mi çıkardılar da yoktu, yoksa orjinalinde yoktu da bizimkine sonradan mı takmışlar?

Pardon, tam olarak hangisinden bahsediyorsunuz? Camın içindekinden mi? Ondan ben aldığımda vardı, sizinkinde yok muydu? burada söyle bir soru takılıyor kafama, bu orjinalinde vardı da sizinkindne mi çıkardılar da yoktu, yoksa orjinalinde yoktu da bizimkine sonradan mı takmışlar?

orjinal değil sadece 2001 de çıkan astra f classıc de var bende sonradan taktırdım çok gerekli bence :bir:

orjinal değil sadece 2001 de çıkan astra f classıc de var bende sonradan taktırdım çok gerekli bence :bir:

Bilgi için teşekkürler. Benimkine taktırmışlar demek ki zamanında. Bizim arka stop u ledli yapmak lazım aslında, hem daha şık olacaktır.

Çok doğru bir iş olmuş.Astra F stopları biraz sönüktür yeni tasarımlara göre.Kaldıki 3.stop lambası önemli bir güvenlik unsuru.
Markası / modeli nedir ? Orjinal birşey ise bende düşünüyorum.

AB protokolleri zımbırtısına şimdilerde çıkan araçların bir kısmına arkadan gelen araçları daha hızlı uyarmak adına atılmış bir hamle..Alt yapı mantalitesi gündüz seyir lambası ile aynı sayılabilir..Hem geri vites ve sis lambasından istifade edelim diye araçlara tek ampül takarlar, hem de günün ort 3-4 saati yanan ampülleri piyasaya sürerler..Yine 3.stop lambasında da durum aynı.. 3.stop lambasının olmasının yanında bir de flaşlısı çıktı.. :sorry: tamam, daha işlevsel belki ama yap madem daha önce..

Camın içinde yoktu, zorunlu ihtiyac için taktım. Marka modeli yok tuningcilerde satılıyor 25tl ye aldım ben ama yapışkanı bir süre sonra düşüyor :(

Geri