Astra F & Angel Eyes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Evo1912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evo1912

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle bu sitede arkadaşlarımın hepsine selamlar sizlere bir kaç sorum olucak astra F ye angel eyes düşünüyorum sizce nasıl olur ayrıca şu angel eyes i biraz anlatırmısınz normal far olarak nasıl oluyor angel modu dışında tam bilmediğim için hoş görün..ayrıca bu angel eye i taktık mı polislerle uğraşırmıyız yine ztn plakalar orjinal değil camlarda film bide o oldu mu nolur artık bilmiyorm :D Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Evrim

angel için polisler birşey demzler sorun olmaz angel far taktırınca şöyle olucak uzun ve kısa far ampulleri birbirinde ayrılıcak kısa far mercekli diğeri free form olucak eğer arabanda kısa ve uzun için aynı ampul kullanılıyorsa yani h4 ise uzunları yaktığında kısa far ampulü sönücek ve uzun yanıcaktır bu pek hoş görünmez ama yinede f kasaya angel gerçekten çok yakışıyo bu arabalara angel şart

angel için polisler birşey demzler sorun olmaz angel far taktırınca şöyle olucak uzun ve kısa far ampulleri birbirinde ayrılıcak kısa far mercekli diğeri free form olucak eğer arabanda kısa ve uzun için aynı ampul kullanılıyorsa yani h4 ise uzunları yaktığında kısa far ampulü sönücek ve uzun yanıcaktır bu pek hoş görünmez ama yinede f kasaya angel gerçekten çok yakışıyo bu arabalara angel şart
Dimi samet şart:) hayırlısıya:D
Walla abi para varsa hiç düşünme taktır 330 civarındaydı fiyatıda;) feci araştırıyorum ama işte nakit olmadıktan sonra sadece araştırıyorum:D

arkadaşlar sağolun walla ya bu siteyi çok sewiyorum herkes yardım için elinden geleni yapıyor çok sağolunnnn..

polisler bişey demez; zaten angel farlar merceklidir; bide zenon takarsan tadından yenmez....

angel kesinilkle takmanı tavsiye ederim aracın şehresi tamamen değişiyo ayrıca samet'in dediği olay da küçük bi elektriki müdahele ile giderilebiliyo ve uzun devrede hem kısa hemde uzun farlar birlikte yanıyo ;)

angel + xenon süper olur!!! :)

angel kesinilkle takmanı tavsiye ederim aracın şehresi tamamen değişiyo ayrıca samet'in dediği olay da küçük bi elektriki müdahele ile giderilebiliyo ve uzun devrede hem kısa hemde uzun farlar birlikte yanıyo ;)

angel + xenon süper olur!!! :)

bu farı takcak her usta ayarlayabiliyodur inş. bunu :)

angel çok yakışıyo bizim kasaya

Son düzenleme:
aslında angel eyes i olan astra F sahibi arkadaşlarımız koysa buraya fotolarını çok gzl olur görme açısından

Geri