ASTRA F LIFE kalorifer düğme ışıkları yanmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dgnzcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dgnzcn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ASTRA F LIFE kalorifer düğmeleri ışıkları yanmıyor, sigortası mı atmıştır yoksa lambalarımı yanmıltış ne dersiniz ?

Kesmistir onlar kesmistir. Ben gecen dayimin astra f de 12 adet degistim. OSRAM marka ozel bir ampulu var onlarin. 3 TL sanayide hangi elektrikciye sorsan verirler :D

ön konsol sökülüyor tabiki değilmi?

ön konsol sökülüyor tabiki değilmi?

Evet sökülüyor ama düzenli bir şekilde sökerseniz çok kolay en çok dikkat etmeniz gereken şey , kaloriferin ışığını yayan kağıt var , söktüğünde görürsün , hani üzerinde 1,2,3,4 şekilinde seviyeler yazan kağıt aman ona dikkat et bi yırtarsan bida çok zor bulursun .

orta konsolda kalörifer düğmelerini aydınlkatmak için 3 adet ampül var; tanesi duysuz olarak 50 kuruş tur; orta konsolu sökmeden ampülü değiştirmek biraz zordur, en zor kısmı kaörifer dümelerinin halatlarıdır, aksilik çıkmasa 3 saat içerisinde sökme takma işlemi bitiyor....

orta konsolda kalörifer düğmelerini aydınlkatmak için 3 adet ampül var; tanesi duysuz olarak 50 kuruş tur; orta konsolu sökmeden ampülü değiştirmek biraz zordur, en zor kısmı kaörifer dümelerinin halatlarıdır, aksilik çıkmasa 3 saat içerisinde sökme takma işlemi bitiyor....

Evet halatları unutmuşum gayet dikkat istiyor ama kalorifer ünitesini öne doğru kesinlikle asılmayın yoksa halatlar arkadan çıkar.Kendinize doğru asılırsanız halatlar yerinden çıkar.

hmm. cevaplar için teşekkürler.. yanmayıversin ışık mışık:D

Hazır konsol satılıyor beyaz ışıklı hemde ancak internette ve sanırım polonyadaydı.

Hazır konsol satılıyor beyaz ışıklı hemde ancak internette ve sanırım polonyadaydı.

Burak onlar harikada nasıl alacaz hiç yurt dışı alışveriş yapmadım aslında toplu alım yapılabilir.

satın alabileceğimiz internet adresi verebilirmisiniz acaba ?

Geri