Astra F yağ lambası

belphegor31

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar motor rolantide çalışırken yağ lambası kısa süreli yanıyor ve devir yükselince sönüyor bide az olan itici sesi çok arttı dizel araba gibi çalışıyor aynı mobil 10/60 motor yağı kullanıyorum sizce sorun nerede ve itici sesi çok rahatsız edici ne yapılabilir ?

yağ basıncında problem var gibi.. pomba dşi arası açık yuva yemistir..dikkat et yatak sarmasın..pompaya baktır

Yağ pompası benimde aklımda ama yağı 10/40 ile değiştirsem itici sesi kesilirmi çok rahatsız oluyorum değişimide büyük masraf

ince yağ koyarsan bu sefer daha fazla şakırdayacaktır kalın yağı pompalayamıyorsa ince yağı hiç pompalamaz...pompa cark sisteminde iki dişili yapıyor biliyorsun..

10-60 yağa neden geçtin? yada hep ondanmı kullanıyodun bilmiyorm. Benimki 1.4 8V motor 10/40 kullanıyorum yağdan yapabilir o ses. Bir keresinde yanlışlıkla başka yağ koydurmuş babam, araba ilk çalıştığında şakır şukur ses yapıyodu. Yağdan yada yağ pompasından büyük ihtimal

Arkadaşlar yarın sanayiye gidicektim araba akşam eve gelirken stop etti marşı zor alıyor motor biraz vuruntulu çalışıyor ve yağ lambası sürekli yanıyor tam evin önüne geldiğimde yaptı ve zar zor garaja soktum denediğimde devir yükselmiyodu yağ pompası tamamen bozuldu galiba ne yapmam gerekir

motor cortingen çekiciyle sanayiye direk

Bu arabadamı var bi talihsizlik sendemi anlayamadım gitti mehmetcim arabayı aldığından beri yaptığın masrafları düşünürsek masraflar sonucunda keyifle binsen yine insanın gözü görmez diyeceğim ama anlayamadım gitti birde gümrükten aldın araba anavatanından geldi ama ne fayda bana sorarsan hiç ellemeden direk sanayiye çektir şimdi çalıştırıp gidersen risk almış olursun umarım bir daha sıkıntı olmaz kısa süredede elden çıkarmaya bak bence onunla geçmiş olsun.

abi valla cok kötü oldu ya napacaz bilmiyorum bi dünya para harcadım gene aynı gene aynı almanyadan gelen araba dediğin gibi geçmişini bilmediğimiz için şimdi bi yorum yapamıyorum ama hiç bakmamışlar gibime geliyor çekiciyle falan şimdi bi sürü uğraş bu kadarmı dayanıksız bu arabalar motora yağ atamıyor şu an galiba yapabileceği en büyük arızayı yaptı

Evet arkadaşlar başımıza gelebilecek en büyük arıza geldi yağ pompası yağlamayı %80 oranında kesmiş ve motor yatak vurmaya başlamış sonuç refekte 1500-2000 tl arasında değişir sökmeden bilemeyiz dedi usta tamamen sökünce çağırıcaklar

Geri