astra g angel eye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cistax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cistax

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar babam bugun sag farı kırmış nasıl yapmış anlıyamadım şimdi far alcaz ama olmuşken angel yapayım diyorum depo fk marka astra g ye göre en uygun angel nereden bulabilirim bulundugum şehirde pek böyle bir imkanım yok netten alıcam büyük ihtimal ve bir süre xenon takamam maddiyat acısından normal ampuller beni bir ay idare edermi acaba kullanan alan arkadaslar acil olarak yardımcı olabilirse sevinirim yarın almam gerekiyor çünkü

mrb arkadasım şöle söleyim sana ne marka oldugunu unuttum sımdı ama 280 liraya ankarada bi dükkan satıo..

ayrıca bende angel düşünüyorum istersen benim farları sana veriyim ben kosarak angel almaya gidiyim ;) çok seytani bi fikir oldu sanırım :D

yok bende angel düşünüyorum kardeş ama anladıgım kadarıyla en performanslısı fk depo marka denilen fiyatlar öyle degişkenki 290 dan başlıyor 440 a kadar gidiyor ve hepsi resimlerde aynı ama dogrumudur bilemiyorum alan arkadaslar aydınlatırsa cok makbule gecer

ben aracı memlekette bıraktım bi tane buldum alacaktım ama araba olmadıgından acele etmiyorum.. bi tane 2.el amasya da buldum junyan marka 250 fiyat yazmıs ama 230 olur diyo sahıbınden.comda bi bak istersen 2 aylık diyo farlara temız gorunuo..

kardeş ben sıfır alırım kafam rahat olsun bir aylık filan kafam basmaz pek ugrasmak istemiyorum açıkcası biraz fazla veririm kafa rahat olur çizik filan olur gerek yok

o zaman fiyatlar 300-400 arası işte üç aşağı bes yukarı...:D

işte 300 e alabilecegimiz aynı angela 400 vermeme derdindeyim bende :)

kardeş bende kdz.ereğli deyim angel+ zenon farlar lar var elimde 0533 278 6655 cep tel ara görüşelim.

angel halledildi sagolun sıfır takım fk depo alındı zenon için fiyat verirseniz burdan sevinirim fiyat ve marka olarak

ne kadara alındı...
foto eklermısın...
görüntü zaten 10 numara olmustur..
görüş nasıl oldu gösteriyor mu zorlu şartlarda...

Geri