Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paspaslar çok hoşuma gitti tam oturmuş araca nerden bulabilirim ?dün gece konuyu görünce ne zamandır yapmayı düşünüyorum diye yazmıştım ve gece ledleri hazırladım ve sabahta montajı yaptım.kabloları arka koltuklara nasıl geçiririm diye düşünüyordum ondan yapamamıştım ama orta konsolun yan taraflarından gizleyerek koltuk altına getirdim. kabloları nerden geçirdiniz diye bu sebepten sormuştum.
nihayet, buda benim ayak aydınlatmam
Ekli dosyayı görüntüle 13664
Ekli dosyayı görüntüle 13665
Ekli dosyayı görüntüle 13666
fotolarda paspasta parlatıcı olduğundan arka koltuklardaki ışık biryere toplanmış gibi çıkıyor ama gerçekte loş ve dağınık bir ışık var. telefon kamerası ile gece çekimi pek güzel olmadı ama siyah konsollu astra da nasıl durduğuna dair fikir verebilir.
bu arada şaban beye teşekkürü bir borç bilirim. dün gece onun açtığı konuyu görmesem bir süre daha üşengeçlikten yapmazdım heralde. gözel fotoları görünce hevesleip işe giriştim.
yapmayı düşünenler gerçekten biranönce yapsınlar. çok hoş bir görüntü oluyor
Hayırlı olsun kardşim gerçekten çok güzel oluş ellerine sağlık yardımcı olabildiysem ne mutlu banadün gece konuyu görünce ne zamandır yapmayı düşünüyorum diye yazmıştım ve gece ledleri hazırladım ve sabahta montajı yaptım.kabloları arka koltuklara nasıl geçiririm diye düşünüyordum ondan yapamamıştım ama orta konsolun yan taraflarından gizleyerek koltuk altına getirdim. kabloları nerden geçirdiniz diye bu sebepten sormuştum.
nihayet, buda benim ayak aydınlatmam
Ekli dosyayı görüntüle 13664
Ekli dosyayı görüntüle 13665
Ekli dosyayı görüntüle 13666
fotolarda paspasta parlatıcı olduğundan arka koltuklardaki ışık biryere toplanmış gibi çıkıyor ama gerçekte loş ve dağınık bir ışık var. telefon kamerası ile gece çekimi pek güzel olmadı ama siyah konsollu astra da nasıl durduğuna dair fikir verebilir.
bu arada şaban beye teşekkürü bir borç bilirim. dün gece onun açtığı konuyu görmesem bir süre daha üşengeçlikten yapmazdım heralde. gözel fotoları görünce hevesleip işe giriştim.
yapmayı düşünenler gerçekten biranönce yapsınlar. çok hoş bir görüntü oluyor