Astra G Ayak Aydınlatması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çArşı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

çArşı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opl

Ekli dosyalar

• çArşı_ank124 (Kopyala).webp
    çArşı_ank124 (Kopyala).webp
    24.9 KB · Görüntüleme: 517
  • çArşı_ank125 (Kopyala).webp
    çArşı_ank125 (Kopyala).webp
    30.1 KB · Görüntüleme: 375
  • çArşı_ank126 (Kopyala).webp
    çArşı_ank126 (Kopyala).webp
    22.2 KB · Görüntüleme: 328
  • çArşı_ank133 (Kopyala).webp
    çArşı_ank133 (Kopyala).webp
    14.8 KB · Görüntüleme: 296
  • çArşı_ank134 (Kopyala).webp
    çArşı_ank134 (Kopyala).webp
    11.9 KB · Görüntüleme: 338
güzel görünüyor.
ne zamandır yapmayı düşünüyorum. keşke yapım aşamasındanda (kablolar nerden geçti, güç nerden alındı, hangi ledlerden ne kadar kullandınız ) foto olsaydı.

bende çok uzun zamandır yapamayı planlıyordum yapınca keşke daha önceden yapsaydım dedim gerçekten görselik olarakta işlev olarakta çok işe yarıyo uygulama hakında ise kabloları ön tavan aydınlatmasından aldım sol kuşaı söküp altındakı kanalın içinden kabloları bulup ayaklara ve koltuk altına dağıttım arkadaki letleri koltuk altındaki raya yapıştırdım koltuk ileri geri alındığında sıkıntı oluşturmaması için yapaçak arkadaşlar varsa bi an önce yapsınlar derim gerçekten çok önemli bi uygulama

Abartılmamıs cok guzel duruyo masallah.

dün gece konuyu görünce ne zamandır yapmayı düşünüyorum diye yazmıştım ve gece ledleri hazırladım ve sabahta montajı yaptım.kabloları arka koltuklara nasıl geçiririm diye düşünüyordum ondan yapamamıştım ama orta konsolun yan taraflarından gizleyerek koltuk altına getirdim. kabloları nerden geçirdiniz diye bu sebepten sormuştum.
nihayet, buda benim ayak aydınlatmam :)

1 (1).webp

1 (2).webp

1 (3).webp

fotolarda paspasta parlatıcı olduğundan arka koltuklardaki ışık biryere toplanmış gibi çıkıyor ama gerçekte loş ve dağınık bir ışık var. telefon kamerası ile gece çekimi pek güzel olmadı ama siyah konsollu astra da nasıl durduğuna dair fikir verebilir.
bu arada şaban beye teşekkürü bir borç bilirim. dün gece onun açtığı konuyu görmesem bir süre daha üşengeçlikten yapmazdım heralde. gözel fotoları görünce hevesleip işe giriştim.
yapmayı düşünenler gerçekten biranönce yapsınlar. çok hoş bir görüntü oluyor :)

Son düzenleme:
bende bugün yaptım :) ama öldüm resmen yaparken vectra c'nin sağından solundan kablo geçirmek amma sıkıntılıymış :) tavandan sol tarafa aldım torpidonun arkasından geçiririm diyordum ama en ufak boşluk bulamadım :) o yüzden sağ direktende bir tane indirdim çok orjin birşey oldu. sadece kapıları açtığım zaman ve aydınlatma tuşuna bastığımda yanıyor tavsiye ederim :)
scaled.php

scaled.php

scaled.php

ARka taraftaki ledleri buraya sabitledim :)
scaled.php

Son düzenleme:
vectra c de de guzel duruyormus.:-) gule gule kullanin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

dün gece konuyu görünce ne zamandır yapmayı düşünüyorum diye yazmıştım ve gece ledleri hazırladım ve sabahta montajı yaptım.kabloları arka koltuklara nasıl geçiririm diye düşünüyordum ondan yapamamıştım ama orta konsolun yan taraflarından gizleyerek koltuk altına getirdim. kabloları nerden geçirdiniz diye bu sebepten sormuştum.

Ekli dosyayı görüntüle 13664

Ekli dosyayı görüntüle 13665

Ekli dosyayı görüntüle 13666

fotolarda paspasta parlatıcı olduğundan arka koltuklardaki ışık biryere toplanmış gibi çıkıyor ama gerçekte loş ve dağınık bir ışık var. telefon kamerası ile gece çekimi pek güzel olmadı ama siyah konsollu astra da nasıl durduğuna dair fikir verebilir.
bu arada şaban beye teşekkürü bir borç bilirim. dün gece onun açtığı konuyu görmesem bir süre daha üşengeçlikten yapmazdım heralde. gözel fotoları görünce hevesleip işe giriştim.
paspaslar çok hoşuma gitti tam oturmuş araca nerden bulabilirim ?

paspaslari hepsiburadadan almistim.ilanda aldigim paspasta opel yazisi gorunuyordu ama gelen paspasta sadece opel logosu var,yazi yok bilginize.
hepsiburadada araca ozel paspaslar bolumundeydi sanirim.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 13664

Ekli dosyayı görüntüle 13665

Ekli dosyayı görüntüle 13666

Hayırlı olsun kardşim gerçekten çok güzel oluş ellerine sağlık yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Geri