2 ay önce Astra G aldım. 99 model CD 312.000 orjinal km de üzerinde Zavoli sıralı gaz sistemi mevcut. Aldığım adam şöyle dedi benzin deposunu yarımın altına düşürme. bana saçma geldi ve ben iki hafta öncesine yani çeyreğin altına düşene kadar benzin almadım. Asıl olaylar bundan sonra başladı. İlk önce sabahları marşa basıyorum uzun basınca çalışıyor biraz seyir halinde gezdikten sonra stop ediyorum. ve birdaha marşa bastığımda benzinle çalışmıyor. ben manuel olarak gaz düğmesine basıyorum öyle çalışıyor tekrar düğmeye basıp benzine aldığımda titreyerek stop ediyor. bir kez daha çalıştırıyorum bu sefer benzinle alıyor. Çok saçma bi durum. Daha önceleri yani bu durum olmadan araç gaza geçerken bir titreme yapıyodu bende arabayı boşa alıyodum düzeliyordu. Enjektörler kirlidir diye düşünüp temizletecektim. Ama bu olay çok canımı sıktı. Birde araç rölantideyken direksiyonu sağa sola çeviriyorum rölantide dalgalanma oluyor. arka cam buz çözücünün düğmesine basıyorum rölantide yine aşşağı yukarı dalganma oluyor. Yardımcı olacak arkadşlar varsa aracımı haftaya ustaya götürücem ama sizin fikrinizi almak istiyorum. Teşekkürler.