Teknik servis bölümüne yazmıştım ama orada yardımcı olabilecek arkadaş olmadı. Forum kirliliği yaratmak istemiyorum şimdiden özür dilerim ama yardıma gerçekten çok ihtiyacım var.
Daha önce çok kez araştırdım ve bir çok konu okudum şikayetime benzer konuları. Ancak kendi sıkıntımı 1 yıldır çözemedim.
2002 Astra g elegance aracım var. -Dijital klimalı-
Ön göğüsten tıkır tıkır ses geliyor. Motor titreşimi ve bozuk yol kaynaklı.
Kendim defalarca teyp kısmını söktüm, fanın olduğu borulara sıkıştırmadığım malzeme kalmadı. Bazen ses gitti ardından yine geldi.
Motor rölantide iken(soğuk) ön göğüsten acayip ses geliyor, klimanın fanını 3. dereceye getirdiğimde ise ses yüzde 90oranında azalıyor, hatta bitiyor.
Klimamın hava yönlendirme özelliği çalışmıyor.
Sanırım hava yönlendiren klapeler kırık yada yerinden çıkmış olmalı ki ses yapıyor.
Merak ettiğim bu klapelerin tamiri nasıl olur? elektrikçi ön göğüs tamamen sökülüp, öndeki koruma demiri de sökülecek diyor. Bana daha kolay bir çözüm yolu lazım.
Sadece orta konsolu söksem o klapelere ulaşabilir miyim?
Şimdiden yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
Daha önce çok kez araştırdım ve bir çok konu okudum şikayetime benzer konuları. Ancak kendi sıkıntımı 1 yıldır çözemedim.
2002 Astra g elegance aracım var. -Dijital klimalı-
Ön göğüsten tıkır tıkır ses geliyor. Motor titreşimi ve bozuk yol kaynaklı.
Kendim defalarca teyp kısmını söktüm, fanın olduğu borulara sıkıştırmadığım malzeme kalmadı. Bazen ses gitti ardından yine geldi.
Motor rölantide iken(soğuk) ön göğüsten acayip ses geliyor, klimanın fanını 3. dereceye getirdiğimde ise ses yüzde 90oranında azalıyor, hatta bitiyor.
Klimamın hava yönlendirme özelliği çalışmıyor.
Sanırım hava yönlendiren klapeler kırık yada yerinden çıkmış olmalı ki ses yapıyor.
Merak ettiğim bu klapelerin tamiri nasıl olur? elektrikçi ön göğüs tamamen sökülüp, öndeki koruma demiri de sökülecek diyor. Bana daha kolay bir çözüm yolu lazım.
Sadece orta konsolu söksem o klapelere ulaşabilir miyim?
Şimdiden yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.