Astra g direksiyondaki ses yardim

mehmet5101

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yeni arabamla araniza yeni katildim uzun zamandir takip ediyorum ama astra alinca (ilk arabam ) üye oldum benim sorum
1 direksiyonu saga sola dönderirken hafif bir inleme sesi geliyo
2yolda giderken sanki direksiyon biraz fazla titriyo gibi geldi bana
3 arabanın ekranı yuvasında oynuyo yani sabit degil tabiki elle dokununca oynuyo normalmıdır
4 ön 2 amasör patlakmış ama 10000 gider demiş usta içindeki yağ var demiş lık lık diye ses geliyor rot başlarıda ölmüş ondanmıdır ses
5 triger 90 binde degişmiş şuan 140 binde deşimi geldimi
6 seyir halinde iken sadece 1 ıncı vitese geçiş zor bazende anarya vitesi zor geçiyo ama diğerleri yumuşak
kusura bakmayın cok sordum hiç bilgim olmadıgı için yardım ederseniz sevinirim hangi yolu izleyerek bunları halldeyim

Son düzenleme:
1. İnleme sesi kısa süreli vınn sesi gibiyse normal
2. Titreme rot-balansçıya göster seni yönlendirir.
3. Normal değil oradaki vidanın plastiğe geçtiği yer kırılmış veya gevşemiş (bende de oldu japonla yapıştırmıştım şimdi taş gibi)
4. Gelmiş biran önce değiştir.
5. Sesten rahatsız olmuşyorsanız 10binde gider 50binde ama fazla yıpranmamışsa değiştirmeyin teybin sesini biraz fazla açın :D Tavisyem güvenliğiniz açısından 2ön amortisör ve takozlarını değiştirin.
6. Mobilube 1 75/90 Tam Sentetik yağ ile değiştirin ve farkı görün.

1. İnleme sesi kısa süreli vınn sesi gibiyse normal
2. Titreme rot-balansçıya göster seni yönlendirir.
3. Normal değil oradaki vidanın plastiğe geçtiği yer kırılmış veya gevşemiş (bende de oldu japonla yapıştırmıştım şimdi taş gibi)
4. Gelmiş biran önce değiştir.
5. Sesten rahatsız olmuşyorsanız 10binde gider 50binde ama fazla yıpranmamışsa değiştirmeyin teybin sesini biraz fazla açın :D Tavisyem güvenliğiniz açısından 2ön amortisör ve takozlarını değiştirin.
6. Mobilube 1 75/90 Tam Sentetik yağ ile değiştirin ve farkı görün.
teşekkür ederim verdiğin bilgi için peki bunları degiştirirken hangi yolu izlemem gerekli parçaçıdan alıp ustaya mı degiştirtsem

Evet öyle yap. Serviste işçilik ve parça garantisi var dışarıda parça var ama işçilik garantisi yoktur. Veren olsa bile bişi olursa arkasında ne derece durur orası da ayrı konu.
Parçaları al işçiliği de servise yaptır ve pazarlık yap. Ama işçiliğe garanti iste ona da servis yanaşır mı bilmem (parçayı kendilerinden almadınız diye.)

Evet öyle yap. Serviste işçilik ve parça garantisi var dışarıda parça var ama işçilik garantisi yoktur. Veren olsa bile bişi olursa arkasında ne derece durur orası da ayrı konu.
Parçaları al işçiliği de servise yaptır ve pazarlık yap. Ama işçiliğe garanti iste ona da servis yanaşır mı bilmem (parçayı kendilerinden almadınız diye.)
öyle kabul edermi servis ki acaba

Evet parçayı dışarıdan almanız servis açısından sorun olmaz, olmaması gerek.
Forumda yaptıranlar var...

Arkadaşlar yeni arabamla araniza yeni katildim uzun zamandir takip ediyorum ama astra alinca (ilk arabam ) üye oldum benim sorum
1 direksiyonu saga sola dönderirken hafif bir inleme sesi geliyo
2yolda giderken sanki direksiyon biraz fazla titriyo gibi geldi bana
3 arabanın ekranı yuvasında oynuyo yani sabit degil tabiki elle dokununca oynuyo normalmıdır
4 ön 2 amasör patlakmış ama 10000 gider demiş usta içindeki yağ var demiş lık lık diye ses geliyor rot başlarıda ölmüş ondanmıdır ses
5 triger 90 binde degişmiş şuan 140 binde deşimi geldimi
6 seyir halinde iken sadece 1 ıncı vitese geçiş zor bazende anarya vitesi zor geçiyo ama diğerleri yumuşak
kusura bakmayın cok sordum hiç bilgim olmadıgı için yardım ederseniz sevinirim hangi yolu izleyerek bunları halldeyim

hareket halindeyken aracın 1.vitese geçmeme olayından bende şikayetçiyim, geçsede çok zorluyorum geçirmek için.

Mobilube 1 75/90 Tam Sentetik yağ ne kadar ? kaç lt alır araç ? bide değişimi kolay mı ?

hareket halindeki arabayı neden 1 atmaya çalışyorsunuz..
tekeri dönen arabanın vitesi 1 e atılmaz..

Geri