Arkadaşlar yeni arabamla araniza yeni katildim uzun zamandir takip ediyorum ama astra alinca (ilk arabam ) üye oldum benim sorum
1 direksiyonu saga sola dönderirken hafif bir inleme sesi geliyo
2yolda giderken sanki direksiyon biraz fazla titriyo gibi geldi bana
3 arabanın ekranı yuvasında oynuyo yani sabit degil tabiki elle dokununca oynuyo normalmıdır
4 ön 2 amasör patlakmış ama 10000 gider demiş usta içindeki yağ var demiş lık lık diye ses geliyor rot başlarıda ölmüş ondanmıdır ses
5 triger 90 binde degişmiş şuan 140 binde deşimi geldimi
6 seyir halinde iken sadece 1 ıncı vitese geçiş zor bazende anarya vitesi zor geçiyo ama diğerleri yumuşak
kusura bakmayın cok sordum hiç bilgim olmadıgı için yardım ederseniz sevinirim hangi yolu izleyerek bunları halldeyim
1 direksiyonu saga sola dönderirken hafif bir inleme sesi geliyo
2yolda giderken sanki direksiyon biraz fazla titriyo gibi geldi bana
3 arabanın ekranı yuvasında oynuyo yani sabit degil tabiki elle dokununca oynuyo normalmıdır
4 ön 2 amasör patlakmış ama 10000 gider demiş usta içindeki yağ var demiş lık lık diye ses geliyor rot başlarıda ölmüş ondanmıdır ses
5 triger 90 binde degişmiş şuan 140 binde deşimi geldimi
6 seyir halinde iken sadece 1 ıncı vitese geçiş zor bazende anarya vitesi zor geçiyo ama diğerleri yumuşak
kusura bakmayın cok sordum hiç bilgim olmadıgı için yardım ederseniz sevinirim hangi yolu izleyerek bunları halldeyim
Son düzenleme: