astra g gaz kesme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar.2000 model astram arasıra gaz kesiyor.nasıl anlatsam hani tüp bitince benzine geçersiniz ya.araba biraz bekler sonra aniden güce biner işte öle bişee.gaza basınca araba 1-2 saniye yığılıp kalıyor.sanki benzin yokmuş gibii.sonra hiç bişe olmamış gibi devam ediyor.carbon clear dahil her türlü bakım yeni yapıldı.tech2 de bir arıza tesbit edilmedi.sizce sorun ne dir?bide bu sorun 2-ve 3.viteste kendini gsteriyorrr.sürekl,i bir durum değil.bir yaparsa bidaha 2 gün sonra yapıyor aynı sorunuu.ilginize teşekkürler

benzın pompası olabılır kullan bakalım bıraz

Ustanın dediğine göre benzin az kaldığında daha fazla yapıyorsa benzin pompasındandır. Ha bir de benzincini değiştir derim ben. Aynı durum bende de oluyordu . 2000 km lik benzin filtresini çıkarttıklarında simsiyah çamur akmıştı.

slm

benzinci fikri daha mantıklı geldi bana.çünkü geçen gün bi yerden benzin aldım.araba ilk çalıştığı anda bir vuruntu geliyordu.hani ateşlemenin yaılıp arabanın ilk alıştığı zaman varya.işte tam o sırada.acayip tırsmıştımm yanii.ustam benzin blozuk dediydiiii.dur bakalım biraz böööle deneyimm.olmazsa benzin pompasını da denerimm

Yakıtını değiştir bi de olmazsa öyle dene bakalım ...

bu olay ara sıra oluyosa araçda egr varsa o arızalanıyodur bendede oluyodu aniden öne yığılıyodu en başda sonradan giderken stop etmeye başlicak bendede astra edition 2000 var dostum bence egr den ben bunu bulana kadar pompaya depoya heryere bakdım temizlettim ama malesef egr çıkdı umarım senin böle olmaz

slmm

saolasın kardeşim.umarım böyle bi sorun çıkmazzz.alimallah 250ytl harcamak acı gelirrr.yardımın için teşekkürler

EGR öyle ya da böyle birgün her opelcinin değiştireceği bir parça imiş :) İmiş diyorum çünkü bende pek inanmazdım ama sonunda geldi beni de buldu. Ben 160 ytl ye kurtardım. Geri kalanlara sorunsuz egr li günler dilerim.

aynı gaz kesme durumu bendede var.Yalnız sadece çeyrek depo ve altında yapıyor.Senin arabada da mı benzin seviyesi düşükken oluyor?Birde benim genellikle rampalarda oluyor.Daha yeni enjektör temizleyici attım depoya bakalım sonuç ne olacak.Sonucu daha sonra yazarım.

bende aynı sorun yaaa.(2004 astra club)
Yarım depodan az dolaşma dediler onuda yaptık.
Ama nafile ara sıra arza lambası söüyo ama motor soğukken yapıyo özellikle.
Servis yolu gözüktü galiba.

Geri