astra g gel git yapıyo

avniduman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaslar

aracım astra g 2003 hb yolda giderken her vites ve hızda gaz pedalına pas cek yaptığımda raba irkiliyo sallanıyo gibi sizce bu normalmidir canımı sıktı bu durum

hangi süratlerde ve hangi devirlerde..1 ve 2.viteslerde 1500 devir civarı bi sallama yapıyor..genelde çok astra g de var bu.ama 100-120 km gibi süratlerde yapıyorsa kanımca korkmak gerek..

genelde 1-2 viteste yapıyo
yuksek hızda yapmıyo tabii ama 1-2de neden yapar benim önceden polo vardı oda yapardı her arabada varmı bu yanı normalmidir

dikkat ettnz mi lpg'ye gecerken mi yapıyor

yok hem lpg de hem benzinde aynı durum söyle deyım örn.. trafikte araba rolantide gidiyo viteste tabiii 20km civarı gaz pedalına basınca öne doğru bir irkilme geri çekince de sankı geri geliyo gibi

yok hem lpg de hem benzinde aynı durum söyle deyım örn.. trafikte araba rolantide gidiyo viteste tabiii 20km civarı gaz pedalına basınca öne doğru bir irkilme geri çekince de sankı geri geliyo gibi
olur bu normal..sıkıntı yapma!!

tabii bide soyle bisey var pedala yumusak bas çekte sıkıntı yok ama biraz fazla yuklenıpte aniden çekince daha cok yapıyo
hem normalse önceden yoktu bu olay eminim sonradan çıktı acaba benden kaynaklı bir durummudur bilemedim

bence egzoz sisteminizde bir sorun var

tabii bide soyle bisey var pedala yumusak bas çekte sıkıntı yok ama biraz fazla yuklenıpte aniden çekince daha cok yapıyo
hem normalse önceden yoktu bu olay eminim sonradan çıktı acaba benden kaynaklı bir durummudur bilemedim

bende de aynı sorun var, her viteste yapıyor ama düşük viteslerde daha fazla hissediliyor,trafikte çok kötü oluyor, 2.viteste 25-30 km hızla giderken öndeki araç fren yaptı diyelim ayağımı gazdan çekince 4-5 defa silkeleniyor yani motor kompresöre binmiyor ve rolanti silkelenme esnasında ufak ufak oynuyor, aynısı gaza bastığım zaman da oluyor ama fazla değil bazende hiç yapmıyor,ama gazdan çekince başlıyor dans etmeye :D

Geri