Astra G Gündüz Farı

Astrag2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi akşamlar sevgili arkadaşlarım sayın büyüklerim
dün bitirdiğim gündüz farlarının bugün montajını gerçekleştirdim ve paylaşıyorum.
Yapımında koli bandı elektrik bandı plastik askı normal mantar led (power led değil) ve yapıştırmak için şeffaf silikon kullandım.Aydınlatmadan korkuyordum fakat korktuğum olmadı gayet tatmin edici düzeyde. Çizgi şeklinde olması için dip dibe koydum ledleri. Merak ederseniz yapımını detaylı şekilde anlatabilirim. Parklardan paralel aldım. Parklarla birlikte yanıyolar.Sislerle birliktede görüntüyü bozmuyolar. Buyrun resimler :

e2on7L.jpg

wLRZda.jpg

x0plbR.jpg

KrN6d1.jpg

epNXmq.jpg

KrN6m1.jpg

Sisler kapalı olursa güzel uyar ...

teşekkür ederim zaten sislerim xenon. Açılınca gündüz farları kayboluyor görüntüyü bozmuyor. Gündüzleri ve sis yakmak istemediğim geceleri ise resimlerdede görüldüğü gibi tatminkar bir görüntü veriyor.

Power led benim aracımda da var markası ve montaj dahil ne kadara aldın ?

uygulamayı kendim yaptım power led değil normal mantar led kullandım soğutucusuyla falan uğraşmadım araya 400ohm bir direnç koydum 29 led var tek tarafta montaj içinde çıkarabilirim diye şeffaf silikon kullandım. Toplam maliyeti herşey dahil 10 lirayı geçmez. Tabi silikonu 1 kutu hesaplamazsak

On numara olmuş kardeşim,biraz önce yaptığın diğer çalışmalarada baktım banada senin gibi bir fikir adamı lazım,bendede Corsa B var. Öncedende astra g'miz vardı. Şimdiki aracıma yapacak bişey bulamıyorum çok istesemde senin el becerin bayağı var gördüğüm kadarıyla.. :) (bkz: http://www.opelim.net/forums/corsa-tuning/102750-corsa-b-1998-modifiye-onerileriniz.html )

yorumunuz için çok teşekkür ederim konunuza hemen bakıyorum

Geri