astra g hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KLAS34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KLAS34

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 2. el
temiz bir astra g sedan otomatik vites arıyorum.
bir tane buldum .:D
araç ilk sahibinden 2004 model, 60.000 km de orjinal boya darbe yok otomatik vites astra g enjoy sedan ve yetkili servis bakımlı bir araç
fiyat olarak 21.500 tl ama 21.000 tl ye verir diye düşünüyorum
sizce o kadar para edermi? normalde 22.500 tl yazılı ilanda.
önerilerinizi bekliyorum .
şimdiden teşekkürler.
,

Eder arkadaşım neden etmesin 2004 model astra ve anlattıgına göre temiz araba fakat sen bu paraya aldıkdan sonra satabilir misin bilemem.fiyat iyi genel olarak

unutmadan kim olursa olsun o kadar çok güvenme yok şöyleydi böyleydi hiç bişeye kanma madem 21 bin veriyosun 15o lira daha fazla ver arabayı makinaya bağlattır seerviste expertiz raporunu al içinde rahat etsin

Eder arkadaşım neden etmesin 2004 model astra ve anlattıgına göre temiz araba fakat sen bu paraya aldıkdan sonra satabilir misin bilemem.fiyat iyi genel olarak
evet aslında satmak için değilde uzun bir süre binmek için alıcam yarın gidip bakmayı düşünüyorum eğer kafama yatarsa hayırlısıyla almayı düşünüyorum.
yorumun için teşekkürler..

unutmadan kim olursa olsun o kadar çok güvenme yok şöyleydi böyleydi hiç bişeye kanma madem 21 bin veriyosun 15o lira daha fazla ver arabayı makinaya bağlattır seerviste expertiz raporunu al içinde rahat etsin
evet kesinlikle baktıracam yetkili serviste..

başka fikri olan varmı arkadaşlar..

fiyat normal otomatik olması fiyatını artırıyor tabi..

Geri