astra g için koltuk kılıfı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan attci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

attci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astra G için şöyle koltuklara tam oturacak neredeyse kusursuz,bir koltuk kılıfı internetten ( online şipariş şeklinde) nerden bulabiliriz.. bu arabalara iyi oturan kılıf tavsiyeniz var mı ? araç 2007 üstü

ben koltuk kılıfını sanayiden alıp döşemecilere taktırdım. onlar gerekli yerleri kesip tekrar dikiyor o yüzden tavsiyem internetten almayın...

benım elımde astra g özel yapılmış kılıf var 1 hafta taktım cıkardım yenı sayılır catıya attım duruyo makul fıyata verıcem

valla ben BİM den almıtım kampanya ile ilk başta cok dandık gelmişti ama kılıfları takan arkadaş cok usta idi kesmeden bicmeden 10 numara iş yaptı. cokta güzel yakıştı. Bende Astra G var tavanlar kirli beyaz konsol siyah olduğu için siyah ortaları kirli krem kılıf bulmuştum :D bende iş kılıfta değil onu takanda..

Arkadaşım bence Oto döşemecilere git, ellerinde çeşit çeşit kumaş oluyo, veya sen kılıfı al, yine döşemeciye git orjınal gıbı kesip biçip yerleştiriyorlar. Geçen sene yaptırdım 20 lira gibi ufak bi işçilik almışlardı.

Geri