Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
astra g için orjinal koltuk kılıfı var mı? yoksa tavsiyeleriniz?
GÜzel kardeşim zamanın da bende de astra g varken koltuk kılıfı takmıştım aracıma.iyi bir ustayla yada işini iyi yapan biri gerdirmelerini ve kılıfların iyi oturmasını sağlayabilir.bence gerçekten bu işle uğraşan birini bulman daha faydalı olur.ben böle nubuk tarzında değişik bir malzemeden yapılmış kılıf kullandım 3 sene kadar da sökmedim hiç okadar memnundum.aracım lacivertti kılıflar gri değişik bir renk uyumu olmuştu aykırı renklerde bazen ayrı bir göz güzelliği yaratbiliyor.denemende fayda var kolay gelsin....
öncelikle şunu söyleyeyim ki kılıf sektörü eskisi gibi değil artık çok gelişti. öyle ki opel in şu modeli için klıf diyorsun adam sana yapıyor ve veriyor hatta o an elinde hazırda var ise bir güzel giydiriyor ve koltuklar yatıyor, arka koltuk kol desteği açılıp kapanıyor, airbaglerin bile yerleri belli vs. yani bilmeyen biri görse orjinal der. ankara da olsanız bildiğim bir yer ama sanırım bulunduğunuz yerde de bulabilirsiniz. imalatçılarda artı bir çözüm. 9,5 aylık bir kzım var ben de en yakın zamanda taktırmayı düşünüyorum