astra g için orjinal koltuk kılıfı var mı? yoksa tavsiyeleriniz?

emrastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
deri döşeme istemiyorum , bizim opellerin orjinal kılıfları gibi kılıf bilen varmı yorumlarınızı bekliyorum...

GÜzel kardeşim zamanın da bende de astra g varken koltuk kılıfı takmıştım aracıma.iyi bir ustayla yada işini iyi yapan biri gerdirmelerini ve kılıfların iyi oturmasını sağlayabilir.bence gerçekten bu işle uğraşan birini bulman daha faydalı olur.ben böle nubuk tarzında değişik bir malzemeden yapılmış kılıf kullandım 3 sene kadar da sökmedim hiç okadar memnundum.aracım lacivertti kılıflar gri :D değişik bir renk uyumu olmuştu aykırı renklerde bazen ayrı bir göz güzelliği yaratbiliyor.denemende fayda var kolay gelsin....

Orjinal koltuk kılıfı diye birşey hiç duymadım.Ama çok kaliteli koltuk kılıfları var.

ya yan airbagler nolcak bende taktırma ıstıyorumda yan airbagler aklıma takılıyor allah korusun bı kaza sonunda acılmazlarsa

sağolun, ozaman yeni diktircez hem airbaglere bişey olmaz:D

çözümü var !!!

deri döşeme istemiyorum , bizim opellerin orjinal kılıfları gibi kılıf bilen varmı yorumlarınızı bekliyorum...
öncelikle şunu söyleyeyim ki kılıf sektörü eskisi gibi değil artık çok gelişti. öyle ki opel in şu modeli için klıf diyorsun adam sana yapıyor ve veriyor hatta o an elinde hazırda var ise bir güzel giydiriyor ve koltuklar yatıyor, arka koltuk kol desteği açılıp kapanıyor, airbaglerin bile yerleri belli vs. yani bilmeyen biri görse orjinal der. ankara da olsanız bildiğim bir yer ama sanırım bulunduğunuz yerde de bulabilirsiniz. imalatçılarda artı bir çözüm. 9,5 aylık bir kzım var ben de en yakın zamanda taktırmayı düşünüyorum

Geri