Astra G Jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isobln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isobln

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Astra G ye bu jant yakışırmı vede ET değerleri felan uyamı sizce nasıl durur? yorumları esirgemeyelim arkadaşlar iyi veya kötü sonuçta kişisel görüş

kkjjx.jpg

bencde yakışabilir. 5 kollu jantlar Astra G için en yakışıklı jantlar genelde. ayrıca merkezden uzaklaştıkça genişleyen kollar da bertone turbo jantını andırıyor :D

bu jant orjinal combo jantı mı? 15 inch mi? nerden bulcaz :D

iskitler yada ivedik osb :D de bulunur herhalde ben aslında elegance arıyom ama yok işte yok yok yoook :)

iskitler yada ivedik osb :D de bulunur herhalde ben aslında elegance arıyom ama yok işte yok yok yoook :)

elegance jantı şu boşlukları yuvarlak olandı değil mi? onlar da güzel...

aslında ben de ucuz yollusundan 4x100 orjinal opel çelik jantı bakıyorum. ankara'da bulursak birbirimize haber edelim ;)

boşlukları yuvarlak olanlar eski ben yeni elegance diyorum bundan
kklqx.jpg

bu bulunabilir gibi geliyor aslında. Hatta M@honi nikli üye satacaktı ama vazgeçti, komple aracı satıyor. :D ama bana da en vasat gelen astra jantı bu :/

boşlukları yuvarlak olanlar eski ben yeni elegance diyorum bundan
kklqx.jpg

ben biraz da farklı jantlar düşünüyorum. Astra H ın çok kollu jantı veya Corsa D nin 5x2 kollu jantı gibi. ama sokağa çıkıp aramaya üşeniyorum :D

zevkler ve renkler tartışılmazmış :) herkesin zevkine saygım sonsuz bende bu jantı seviyorum ;)

52 kişi bakmış kimse yorum yapmamış, :) elinizi korkak alıştırmayın arkadaşlar olumlu olumsuz her türlü yoruma açığım

Bence de güzel olur. Bende bu tarz jant almayı istiyorum ama işte boşa yatırım oluyor oda :D Sanki yeterince masraf etmiyoruz gibi bide keyfi masraf etmek adamın zoruna gidiyor :D

arabaya masraf etmek değilde benim yazlık lastiklere jant yok onun için arayıştayım

Geri