Astra G koltuk ısıtma kontrol modülü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mucaxid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mucaxid

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar. Astra G aracımda koltuk ısıtma özelliği var. Koltuk ısıtma aldığımızdan (ikinci el) beri çalışmıyordu elektrikçiye gösterdik, koltuk altında kibrit kutusu kadar bir modül var onun bozulduğunu söyledi çünki direk bağladığında koltuklar ısınıyor. İnternette araştırma yaptım bu mödülün piyasada olmadığı kanaatine geldim. Acaba bu mödül rölemidir? Bunun yerine her hangi bir röleyi kullansak sisteme zarar verir mi? Önceden teşekkürler.

modülün detaylı resimlerini eklerseniz bir bakalım...

Piyasada bulman zor.
Koltuk ısıtma modülü, ısıtma düğmesindeki kademe ayarı yapmanı saglar.
Modülü sküp röle takabilirsin. ozaman kademe ayarı yapmaz. 5 de çalışır 0 da kapanır.
ayrıca scaklık sensöründe devredışı kalır. olası bi aşırı ısımnada devredışı kalmaz.
Sana tavsiyem modülü açıp bi elektronikçiye götür tamir etsin.
yolcu tarafın saglamsa yolcu tarafındaki modülle yer değiştir istersen.

Merhaba arkadaşlar. Astra G aracımda koltuk ısıtma özelliği var. Koltuk ısıtma aldığımızdan (ikinci el) beri çalışmıyordu elektrikçiye gösterdik, koltuk altında kibrit kutusu kadar bir modül var onun bozulduğunu söyledi çünki direk bağladığında koltuklar ısınıyor. İnternette araştırma yaptım bu mödülün piyasada olmadığı kanaatine geldim. Acaba bu mödül rölemidir? Bunun yerine her hangi bir röleyi kullansak sisteme zarar verir mi? Önceden teşekkürler.
Modül nedir? acaba bilgisi olan var mı?

Geri