>>> ASTRA G Kullanım ve Bakım Klavuzum geldi... " Kullanım klavuzu Olmayanlar" >>>...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MOKIA

Başkan
Bilgi Girilmemiş
www.iststatus.com
>>> ASTRA G Kullanım ve Bakım Klavuzum geldi... " Kullanım klavuzu Olmayanlar" >>>...

Slm Forumda bugüne kadar klavuzla ilğili çok yazı okudum OPEL in ve servislerin bu konudaki duyarsızlığından bahsediliyordu.

GM General Motors Türkiye ye Msj atıp Aracı 2'. el aldığımı ve klavuzunun olmadığını aracı daha saglıklı kullanım için imkanları varsa kullanım kavuzu istediğimi belirttim.

GM Türkiye sagolsunlar telefonla aramışlar ulaşamayınca mail atmışlar daha sonra ben aradım teşekkür etmek için sagolsun çok scak ve ilğili karşıladılar. Kitapçığı da kargo ile ücretsiz evime kadar gönderdiler.

img4650ql3.jpg

Kullanım kitapçığı olmayan yedek parça veya her konuda arkadaşlar GM Türkiye den yardım isteyebilirler.
0800 415 98 02 Ücretsiz.

İhtiyacı olan arkadaşların bilğisine

çok teşekkürler. bayağı güzel bi paylaşım

verdiğiniz numarayı aradım. kullanma klavuzu bende istedim. fakat olumsuz cevap aldım. servislere gidip ücret karşılığı almanız gerekiyor dediler.
aracım 98 model olduğu için herhalde. yeni model olsaydı felan dedi adamlar..

kardeş yha tarayıcıdan bizde yollarsan sevınırım

dün de ben Opel Türkiye'ye mail yolladım bugün ikik kez aradılar ve kargoya verdiklerini belirrtiler.

Geri