astra g lastik tavsiyesi

savarona55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
sizce en iyi lastik hangisi tavsiyerinizi bekliyorum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mishlen kullanıyorum şu an çok memnunum aslında ama acaba aynı memnuniyeti hangi lastik markası sizce hangisi

Yazlıkta; Michelin,Goodyear,Continental,Lassa,Bridgestone.
Kışlıkta; Michelin,Goodyear,Nokian,Petlas.
Bütçeye göre bence.

Yazlıkta; Michelin,Goodyear,Continental,Lassa,Bridgestone.
Kışlıkta; Michelin,Goodyear,Nokian,Petlas.
Bütçeye göre bence.

tabiki bütçe önemli ama güvenlik yol tutuşu fren mesafesi konusunda hangisi önce gelir acaba

Continental ContiPremiumContact 5, Goodyear OptiGrip, Bridgestone Turanza T001.
Kış için; Continental ContiWinterContact TS830, Goodyear Ultra Grip 8, Michelin Alpin A4, Nokian WR D3.

yazlık bridgestone
kışlık petlas

kullanıyorum,çok memnunum ikisinden de .

Adac.de testlerine bakin.

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2010_Sommerreifen_Test_185_65_R15.aspx

Ayni uretim bandinda uretilen Bridgestone ER300 cok iyi ama Lassa Impetus Revo sondan ikinci.

Ben alirken ikisi arasinda sadece 10Tl fark vardi. ER300 su kanallari cok dar ve genel olarak tam asfalt lastigi olarak gozuktu. Lassa Impetus Revo daha kemikli ve disli gozuktu.

3 senedir 2000 Astra G 1.4 Fleet (no ABS, ESP) modelinde Istanbulda kullaniyoruz. Michelin Energy XH1 ile cikamadigimiz yokuslari cikiyor, yolda camur, tas, moloz olsada emin gidiyor. Michelin 3 senede yanaklari catlamisti, ciyak ciyak otuyordu yazin, yokuslari cikmiyordu. Lassa ilk gunku gibi taze.

tabiki bütçe önemli ama güvenlik yol tutuşu fren mesafesi konusunda hangisi önce gelir acaba

4 lastiğin de aynı model olması gerekirmi.Bende öndekileri değiştiriyim diyorum.performans etkiler mi.
Birde bendekiler kore malıymış.Yazlık Petlas alsam nasıl olur.

mümkünse hepsini değiştir hocam. farklı karakterdeki lastikleri aynı anda kullanmak belki yavaş giderken belli etmez ama kritik anlarda kendisini belli eder.

Geri