Astra G lerin Arka Kısmını Canlandırmak.!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thskt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar astra g lerin arka tarafı çok sönük kaldığı için bişeyler yapmak istiyorum. Mesela bagaj kapağına bi stop lambası yerleştirsek. focusların arkaları gibi mesela şu resim.

ford_focus_sedan_2007-1-copy.jpg

ya da bi spoiler düşünün sıfıra sıfır bagaja yapışık ve hafif kalın. ama tam bagajla spoilerin birleştiği yerin ortasında fren lambası (yatay led).

ya da sizin diğer fikirleriniz??

resimde ki focus kasayı ilk defa görüyorum inşallahda bidaha görmem :) çok kötü be.

astraya bitişik lip spoiler yapabilirsin.ışıklısı varmı bilmiyorum ama uydurulabilir bence. aslında gayet de güzel arkası var.

plakanın ustunde bagaj açacağı olan yeri nikelajla kaplayabilir, opel logosunu renklendirebilir veya değiştirebilirsin.

bende ilk defa gördüm. ama sadece lambaya konsantre ol :D

lambayı o şekilde bulmak istiosan bence direk bertone bagaj kapağı bak..aracın sedansa tabi.

peki bagajı komple değişmektense sadece orasını kestirsek ve stop taktırsak nasıl olur. stop ne kadardır ortalama..

bagajını komple değiştirme ama sen bertoneyi referans al bence bagajı deldirmekten değiştirmek daha mantıklı sonucta elındeki bagajı değerlendiremeyebilirsin kesersen...

fiberden bitişik spoiler yapılıp içine bertonedeki gibi ısıklı yazı uydurulabilir daha hoş olur..
ırmsher nikelaj bagaj kapağı da arakayı canlandırmaya yeter..

soyle bır spoıler olabılır

Geri