iyi bayramlar arkadaşlar kafama takılan bir soru var. 2003 model astra g enjoy aracım var. aldığımda lpg takılıydı. fakat çok iyi bir markasıda çok kullanılan markalardan değil. şöyle özetleyeyim 30 lt lik lpg tankı var. full dolduruyorum+fiyata bakmaksızın 50-60tl benzin alıyorum(çeyrek depoyu geçsin diye) bu şekilde 350km yol yapıyorum(maksimum 30-40km si şehir içidir). lpg bitiyor benzin ışığı 5+10km sonra yanıyor tekrar aynı miktarda alım yapıyorum. benzin net değil ama tahmini ortalama m 0,45 krş üstünde. klima çoğu zaman açık
bu ay benzin deposunu fulledim. 450km sonra tekrar fulledim 207tl ile 32,54lt benzin aldı. bunun en fazla 40-45kmsi şehir içi. yani ortalamam 0,45-46krş. klima yine çoğu zaman açık
dün şehir dışı 430 km yol yaptım yine benzinle ortalama 110-120 hız ile klima neredeyse tamamında açık depo yarım çizgisine yeni düşmüştü onu tekrar fullemedim ama yarım çizginin altını hiç görmedi. lpg neredeyde benzin kadar tüketim yapıyor neden acaba?
bu ay benzin deposunu fulledim. 450km sonra tekrar fulledim 207tl ile 32,54lt benzin aldı. bunun en fazla 40-45kmsi şehir içi. yani ortalamam 0,45-46krş. klima yine çoğu zaman açık
dün şehir dışı 430 km yol yaptım yine benzinle ortalama 110-120 hız ile klima neredeyse tamamında açık depo yarım çizgisine yeni düşmüştü onu tekrar fullemedim ama yarım çizginin altını hiç görmedi. lpg neredeyde benzin kadar tüketim yapıyor neden acaba?