Birkaç hafta önce çinden 55 w xenon set aldım. Taktım kullanıyorum.aydinlatma çok güzel fakat mercek ile kullanmak istiyorum. Okullar kapandı tatile girdik.tatilde bol bol vakit var uğraşırım diye ise girişmek istiyorum. Yedekte far olmadığı için farı soktukten sonra bir problemle karşılaşmak istemediğim için bilgi sahibi olan arkadaşların bilgilerini rica ediyorum.
Far ampulü h7 almıştım. Meğerse mercek ler genelde d serisi ampullerle kullaniliyormus. H7 uyumlu mercek buldum. 2.5 inç yazıyor. Resimlerini koyacağım mercek astra g farina uyar mı, daha büyük mü almak lazım daha küçük mü? Anladığım kadarıyla kesme biçme olmadan direk h7 ampul boşluğuna sabitleniyor. Merceğin ilan resimleri

Far ampulü h7 almıştım. Meğerse mercek ler genelde d serisi ampullerle kullaniliyormus. H7 uyumlu mercek buldum. 2.5 inç yazıyor. Resimlerini koyacağım mercek astra g farina uyar mı, daha büyük mü almak lazım daha küçük mü? Anladığım kadarıyla kesme biçme olmadan direk h7 ampul boşluğuna sabitleniyor. Merceğin ilan resimleri