Astra G Merkezi kilitte Kapı açma +12v tetik kablosu

BassBoost

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar

Biliyorum bu deneyerekte bulabileceğim bir şey fakat 2 gündür arabayla uğraşmaktan artık sıkıldım,kısa yoldan bir bilen var ise öğreneyim dedim,ayrıca kilit beynine giren çok kablo var tek tek denemek zaman alacaktı.

Astra G merkezi kilit beyninde kapılar açıldığı anda hangi kabloya +12v tetikleme geliyor,tıpkı çift kilit ve normal kilitte 1 saniye kadar gelen +12v nin açılırken hangi kabloya geldiğini öğrenmek istiyorum bilen var ise,

bir diğer sorum da sis lambalarını araç ve farlar kapalıyken nasıl yakabilirim ? follow me devremin tersini yapıp gelirkende sisleri yakmak istiyorum da =)

Paralel kablo alın sis rolesinden. Role takılı kaldığında far kapalı da olsa sis yandığına göre, roleden paralel tetik çekerseniz yakarsınız. Sanırsam tesisata zararı olmaz.

Merkezi kilidinizin şeması şudur:

merkezi-kilit-opelim_zps18f839f2.png

Şemada da belirtildiği gibi kilit beyninin iki adet soketi var. X61 ve X62 soketlerinin pin şeması da şu şekilde:

X61:
x61-opelim_zps65ac342c.png

X62:
x62-opelim_zps687c1599.png

İlk şemaya göre kilit motorlarının açma kapama uçları X61 soketinin 10 nolu ve X62 soketinin 7 ve 8 nolu uçlarıdır. Hangisi açıp kapar hatırlamıyorum. Çünkü aracıma alarm bağlarken bu şemayı kullanmıştım ama şoför kapısı kilit butonunun uçlarını alarma bağlamıştım. (X62 - 2 ve 6)

Enis abi ben de sana özelden mesaj atıp soracaktım aslında =) Alarm taktığın için biliyorsundur diye,çok makbule geçti sağol

Geri