Merhaba arkadaşlar günlerdir sorumun çözümü için forumları geziyorum ve en son sizlerden bir fikir almak ümidiyle konuyu açıyorum.
Aracım z16xe motor 2002 model Astra elegance
Sorunum aracı sabah çalıştırdığında tek Marşta alıyor fakat motor isindiktan sonra stop ediyorum yarım-bir saat sonra Marşa bastığımda ilk Marşta çalışmıyor. Bu arızanın giderilmesi için
Benzin pompası
Benzin pompa çıkış hortumu( depo içinde pompa ile kapak arası hortum)
Pompa kapağı komple ( benzin basınç regulatoru kapak üzerinde beraber değişti)
Benzin filtresi
Krank devir sensörü
Soğutma sıvısı sıcaklık müşürü değişti
Hem iridyum hemde orjinal bujileri denendi (su an iridyum bujiler var üzerinde )
Ateşleme bobini delphi değişti
Bunlar değişen parçalar ayrica kanister (depo havalandırma parçası ) denen parçayı kontrol ettim akım verilince hava akısı oluyor akım kesilince hava geçmiyor, lpg tankı üzerinde vanayı kapattım lpg akısı kesilerek birkaç gün o şekilde kullandım sonuç aynı
Sizden ricam bana bir akıl verin civardaki ustalardan ümidimi kestim
Lütfen yardımcı olabileceklerden bir tavsiye bekliyorum
Bu arada araç çalıştıktan sonra herhangi bir tekleme veya performans sorun yok hatta hiçbir sorun yok.
Aracım z16xe motor 2002 model Astra elegance
Sorunum aracı sabah çalıştırdığında tek Marşta alıyor fakat motor isindiktan sonra stop ediyorum yarım-bir saat sonra Marşa bastığımda ilk Marşta çalışmıyor. Bu arızanın giderilmesi için
Benzin pompası
Benzin pompa çıkış hortumu( depo içinde pompa ile kapak arası hortum)
Pompa kapağı komple ( benzin basınç regulatoru kapak üzerinde beraber değişti)
Benzin filtresi
Krank devir sensörü
Soğutma sıvısı sıcaklık müşürü değişti
Hem iridyum hemde orjinal bujileri denendi (su an iridyum bujiler var üzerinde )
Ateşleme bobini delphi değişti
Bunlar değişen parçalar ayrica kanister (depo havalandırma parçası ) denen parçayı kontrol ettim akım verilince hava akısı oluyor akım kesilince hava geçmiyor, lpg tankı üzerinde vanayı kapattım lpg akısı kesilerek birkaç gün o şekilde kullandım sonuç aynı
Sizden ricam bana bir akıl verin civardaki ustalardan ümidimi kestim
Lütfen yardımcı olabileceklerden bir tavsiye bekliyorum
Bu arada araç çalıştıktan sonra herhangi bir tekleme veya performans sorun yok hatta hiçbir sorun yok.