Astra G Orjinal Olmayan Kapak,yolda Firlarmi???

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bnm astra G nin kapkları çatladı artık ondann şuan güncel astra classic kapağı taktrcam
fakat serwiste orjinal taktırmassan yolda fırlayabilir dedilerr..
ama orjinal de çelik jant parası nerdeysee
ben sanayii malı taktırmak istom.. dedikleri gibi fırlarmııı
ve bunların fiyatlarnı bilen warmııı

klips at plastikten olanlardan hayatta cıkmaz sen kesmedigin sürece adamlar işin cılkını çıkardılar iyice bişi olmaz yaa niye fırlasın faremi yicekmiş yan sanayi kapagın tırnaklarını hayret bişi yaaa

hocam peki yolda fırlarmı bu yansanayi malıı
ondan korkuom birazz
bide fiyat konusunda bilgin warmı??
4 kapak kaça olur...bence en fazla 40-50 ytl falann

gokalp' Alıntı:
ya al yansanayı onların bide iç taraftaki janta bağlamak için klipsleri oluyo onlarla bağlat gitsin

hocam klps nedemek???

lnd' Alıntı:
klips at plastikten olanlardan hayatta cıkmaz sen kesmedigin sürece adamlar işin cılkını çıkardılar iyice bişi olmaz yaa niye fırlasın faremi yicekmiş yan sanayi kapagın tırnaklarını hayret bişi yaaa

peki arkadaşm kapağı taktırırken "klipsli tak" mı diyecem??
yoksan onlar zaten takılıyormu???:sorry:

gokalp' Alıntı:
klips dediğimiz şey plastik bi kelepce heryerde kolaylıkla bulunabilir çok sağlamdır yolda asla çıkmaz emin ol

plastik kelepçe dir denilen şey daha önce yurtdışındaki polisler şuandada TÜRKİYE de kullanılmaya başlandı suclular için hırdavatcılarda nalburlarda filan her yerde satılır tanesi 10 kuruş civarı filan paketi 5 ytl zaten al at arabana her zaman lazım olur bu zaten bu bag. kapagı taktıktan sonra jantla kapağı birbirine tutturur amac o yani sıkı bir düğüm atıyormuş gibi kesmedende cıkmaz:D

fiat 25-30 (4 tanesi) ytl civariydi bende sormustum benimki orijinaldi lastigi yaptirdim adam klipsi kesti bi da takmadi onun sonrasinda yolda firladi :)

Geri