ASTRA G Rölantide direksiyon titremesi ve motor sesi

ENERAMO70

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhabalar bende 2003 astra g twinport var aracımdan gayet memnundum ama dün bi 2004 260binde megane 2 ye bindim çalıştığının farkında bile olunmuyo direksiyonda hiç bi titreme olmuyo vites topuzunda da öyle bunun yanısıra tüm Türkiyede megane 2 yi beğenen pek bulunmaz opelin kaliteside ortada ama benim aracımın direksiyonun çalışırken az da olsa titriyor ve motor sesi de megane gibi değil daha sesli oluyo arabam 8 aydır bende sanki aldığımda daha sessiz gibiydi acaba sebebi ne olabilir ???

arkadaşlar merhabalar bende 2003 astra g twinport var aracımdan gayet memnundum ama dün bi 2004 260binde megane 2 ye bindim çalıştığının farkında bile olunmuyo direksiyonda hiç bi titreme olmuyo vites topuzunda da öyle bunun yanısıra tüm Türkiyede megane 2 yi beğenen pek bulunmaz opelin kaliteside ortada ama benim aracımın direksiyonun çalışırken az da olsa titriyor ve motor sesi de megane gibi değil daha sesli oluyo arabam 8 aydır bende sanki aldığımda daha sessiz gibiydi acaba sebebi ne olabilir ???

birçok nedeni vardır. rölantin çok düşüktür, motor kulaklarında sıkıntı vardır, bobin veya bujinde sorun olur motor titreyerek çalışır oda direksiyona yansır v.b. gibi

ses yüksekliği ise ekzozda sıkıntı olabilir. yoksa gayet sessiz çalışan araçlarıdır opeller.

Benimde aklıma egzos geliyo başka bisey gelmiyo bakalım bi de usta baksin

HTC Sensation XL with Beats Audio X315e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri