Astra G Sahipleri Lütfen Bakin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan johan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

johan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
SELAMLAR

Arkadaşlar ben araca hava filtresi taktıracağım ancak universalm, yuvarlak yoksa köşelimi(dikdörtgen)biçimindemidir.(pek anlamıyorum bakmadımda hani açıkçası

Birde aracın motorundan ses gelmesini istiyorum hangi marka hava filtresi tavsiye ediyorsunuz bildiğiniz veya kullandığınız varsa lütfen burada paylaşırmısınız.egzos taktırmayı düşünmüyorum fakat uç olabilir.yada çok az ses veren egzosda olabilir.

tavsiyelerinizi bekliyorum

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

60 mm boru çapı olan herhangi bir marka yada model filtre takabilirsin.Ses istiyosan KingDragon K&N yada Green markalarını seçebilirsin.

60 mm boru çapı olan herhangi bir marka yada model filtre takabilirsin.Ses istiyosan KingDragon K&N yada Green markalarını seçebilirsin.

aynen arkadaşıma katılıyorum.ama filitreye sıcak hava gelmemesi lazım performansının düşmemesi için daima soğuk hava girişi sağlamalısın.

aynen arkadaşıma katılıyorum.ama filitreye sıcak hava gelmemesi lazım performansının düşmemesi için daima soğuk hava girişi sağlamalısın.
peki bunu nasıl sağlayacağım.

johan.. sana soyle tavsiyede bulunuyim..uyduruk markalar alip 2 - 3 kere tak cikar yapma...

oncelikle ben acik hava filtresi alma yanlisi diilim cunku motordaki sicak havayi emdigi icin..

tavsiyem kutu ici performans filtreleri msl http://www.pipercross.net/genimages/product_viper.jpg

ama tabiiki kalitesine gore fiyati olan bi urun...bence 3 tane farkli urun alip tak cikar yapicagina 1 kere al tam al derim...

eksoz icinde supersprint derim..

peki bunu nasıl sağlayacağım.

kit halinde satılan açık hava filtreleri var onlardan alacaksın.yada kendin yapacaksın.filtrenin kutusunu yerinden çıkarıp ısı yalıtımlı bir kutu koyup içine hava filtresini koyabilir ve filtreden geçen soğuk havanında motor ısısından etkilenmemesi içinde ısı yalıtımlı boru kullanacaksın.ama dikkat etmen gereken konu filtreye gelecek olan havanın soğuk ve temiz olması ve o şekilde motora ulaşmasını sağlamalısın.açık veya kapalı kutu hava filtresi bunlarında hiçbir faydası yoktur bunuda bil kardeşim.

Pipercross kullanyorum ses fena diil, performans aynı. Ama yinede orjinal filtreden kat kat iyidir. bende tavsiye ediyorum

İat sensörü ile filtre arasına 50 mm çapında krom boru yaptırdım ısınma en alt düzeyde ses ise harika...

pipercross kit tavsiye ederim bende ya da simota'nın ürünlerini...

bende de simota var çok memnunum

Geri