1 Şub 2022 #1 E Engees Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 1 Şub 2022 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Siteyi ziyaret et Arabada R S tuşlarına basınca menüye girmesi gerekiyor fakat R S tuşlarına basıldığında şöyle bir yazı çıkıyor: Menüye girebilmek için ne yapmak gerekiyor.
Arabada R S tuşlarına basınca menüye girmesi gerekiyor fakat R S tuşlarına basıldığında şöyle bir yazı çıkıyor: Menüye girebilmek için ne yapmak gerekiyor.
2 Şub 2022 #2 OKANCAANNN Başkan 34-İstanbul Katılım 19 Ağu 2020 Mesajlar 951 Tepkime puanı 1,454 Puanları 93 Siteyi ziyaret et Engees' Alıntı: Arabada R S tuşlarına basınca menüye girmesi gerekiyor fakat R S tuşlarına basıldığında şöyle bir yazı çıkıyor: Menüye girebilmek için ne yapmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba sizin için bir video bırakıyorum umarım işinize yarar.
Engees' Alıntı: Arabada R S tuşlarına basınca menüye girmesi gerekiyor fakat R S tuşlarına basıldığında şöyle bir yazı çıkıyor: Menüye girebilmek için ne yapmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba sizin için bir video bırakıyorum umarım işinize yarar.
2 Şub 2022 Konuyu Başlatan #3 E Engees Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 1 Şub 2022 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Siteyi ziyaret et OKANCAANNN' Alıntı: Merhaba sizin için bir video bırakıyorum umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... zaten böyle yapıyorum ama ekranda başka bir uyarı çıkıyor fotoğraftaki gibi
OKANCAANNN' Alıntı: Merhaba sizin için bir video bırakıyorum umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... zaten böyle yapıyorum ama ekranda başka bir uyarı çıkıyor fotoğraftaki gibi
2 Şub 2022 #4 OKANCAANNN Başkan 34-İstanbul Katılım 19 Ağu 2020 Mesajlar 951 Tepkime puanı 1,454 Puanları 93 Siteyi ziyaret et Engees' Alıntı: zaten böyle yapıyorum ama ekranda başka bir uyarı çıkıyor fotoğraftaki gibi Genişletmek için tıkla ... sıfırlama yapabiliyor musunuz ?
Engees' Alıntı: zaten böyle yapıyorum ama ekranda başka bir uyarı çıkıyor fotoğraftaki gibi Genişletmek için tıkla ... sıfırlama yapabiliyor musunuz ?
2 Şub 2022 Konuyu Başlatan #5 E Engees Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 1 Şub 2022 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Siteyi ziyaret et OKANCAANNN' Alıntı: sıfırlama yapabiliyor musunuz ? Genişletmek için tıkla ... nasıl yapılacağını bilmiyorum ama neden olmadığını öğrendim.Bunu yapabilmek için 32 pin ekran gerekiyormuş bizde 16 pin olduğu için olmuyor.
OKANCAANNN' Alıntı: sıfırlama yapabiliyor musunuz ? Genişletmek için tıkla ... nasıl yapılacağını bilmiyorum ama neden olmadığını öğrendim.Bunu yapabilmek için 32 pin ekran gerekiyormuş bizde 16 pin olduğu için olmuyor.