Astra g spor yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali33ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali33ali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merabalar opelci kardeşlerim.aracıma spor yay almak istiyorum sizce fk 3.5 luk nasıldır. tecrübeli arkadaşlardan yorum istiyorum şimdiden teşekkürler.

Merabalar opelci kardeşlerim.aracıma spor yay almak istiyorum sizce fk 3.5 luk nasıldır. tecrübeli arkadaşlardan yorum istiyorum şimdiden teşekkürler.
orjinal fk ise iyidir onların çakması dolaşıyo türkiyede oyüzden dikkat et derim...bende eibach marka var çok memnunum

eicbach pro-kit,vogtland yada h&r başka markaya bakmayın bile.. arkadaşın da dediği gibi özellikle FKların 200tl altına satılan merdiven altı üretimi dolu piyasada sırf bu yüzden bile FK alınmaz eminim orj. fiyatına çakmasını satanda vardır orj. adı altında.

Fk 5cm kullanmıştım hiç tavsiye etmem çok sert hiç konfor bırakmıyor yayı kessem daha iyiydi biraz daha para ver daha kaliteli ürünlere bak derim ben tecrübelerime dayanarak

FK marka alışveriş sitelerideki ürünler replika genelde, orjinal, konforlu bişey istiyorsan; Eibach, Wogtland, H&R.

Geri