Selamun aleykum aracım astra g 1.6 söyle bi sıkıntım var paylaşmak istiyorum aracın karifer boruları ve lpg borularında su sızıntısı vardı onlar yapıldı sonra termostatdan da kaçırıyordu oda degisti önceki markasını bilmiyorum yeni termostat magnetti takıldı araç geç ısınıp yolda giderken hararet düşüyordu açık kalıyor diye degisti bu sefer vernet marka takıldı bu seferkide aynıydı(hatta daha kötü daha geç isiniyordu) sonra başka bir yere gittim usta termostat başka bisey olamaz dedi termostatı degisti yine magnetti takıldı şimdide sorun tam düzelmedi eski termostatlara göre bi tık iyi ama yolda giderken azda olsa hararet ibresi düşüyor hissediyorum 4 senedir biniyorum artık arabayi biliyorum bugün çalışırken kaputu açtım baktigimda yedek su deposuna gelen borunun çok ince şekilde devir daim yaptığını gördüm motor tam sıcaklığa gelmemisti 70-75 civarindaydi depo kapağını açtım ve araba devir daim yapmaya başladı kapağa kapattım kesti şimdi sorun termostatda mi yoksa depo kapağında mi bu kapakları araştırdım basınçlı falan yazdı kafama takildi