astra g woofer..

servetdilek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar astra g aracımıza pıoneer ts-w 307 d2-d4 nasıl olur..kullananlar varmı..?

pıoneer deh-7950UB ana ünite
pıoneer 330W veya 380W oval hoparlör..
pıoneer ts-w 307 d2-d4 subwoofer
bunlara ideal amfi(ne önerirsiniz)

hoparlör 2 çift istiyorum..
hepsini kaldırabilecek bir amfi ye ihtiyacım var..
hangi amfi önderirsiniz..?

Servet Kardeşim Bana Sorarsan 307-d4 Al Derim çift Bobin Anfi Içinde Eğer 2 Farkli Anfi Kullanmicaksan Jbl 75.4 Iyidir 2 Kanalini Hoperlörlere 2 Kanalinida Basina Girersin Fiyat Açisindanda Uyun Olur Ama Anfiye Biraz Fazla Para Ayirirsan Audioson Al Derim ;)

sizce rahatlıklar kaldırabilirmi? bu JBL ler hakkında hiç bir bilgim yok,alsam pişman olurmuyum onuda bilmiorum..

Söylediklerinin Dişinda Başka şeyler Ilave Etmezsen Ileride Sorun Olmaz Jbl Anfiler Watt Olarak Güzel Sonuç Veren Anfiler Tabi Fiyat Siniri çerçevesinde Sorun Olmaz Yani

kafama yattı gibi..fiyatıda uygun..elektronikcilere bi sorayım..çok tşk ler..

Ben Sana Oto Müzik Ve Görüntü Sistemleri Işi Ile Uğraşan Bir Abin Olarak Tavsiyede Bulundum Ama Sen Yinede Başkalarinada Daniş Servet;)

arkadaşım bende aynı tesisatı düşünüyorum ...
aracımda 7950ub var
bas olarak kesinlikle 307d4 alıcam,bu bas 2 ohmluktur öncelikle aklında bulunsun..
bunu her amfi gerçek sesinde çalıştıramaz ..
amfi olarak ben jbl in 301.1 veya 601.1 düşünüyorum,
kullanacağın amfinin 2ohmluk bir çıkışı olması lazımki bu bası çalıştırabilesin...

307d4 ü çalıştıracaksan (ben kendim için söylüyorum) sadece bas için düşünüyorum 301.1 i...
başka hop. varsa bir amfi daha kullan derim...

Son düzenleme:
Geri