Astra G xenon far yıkama

Efkan ATALAY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba, aracımda bulunan xenon far sistemi için far yıkama taktırmak istiyorum ancak bu konu ile ilgili olarak bilgisi olan var mı? Bildiğim kadarı ile araçlar muayeneden bu hali ile geçemiyorlar sanırım...

konuyu hortlttım ama :) bende arıyorum pompa motoru satılıyo ama fıskiyeleri bulamadım acaba vectralarınki olurmu

Son düzenleme:
olur, sadece hortumu ve tesisati hazirsa roleyi ekledinizmi calisir.

olur, sadece hortumu ve tesisati hazirsa roleyi ekledinizmi calisir.
ismail abi teşekkür ederim hiç bişeyi hazır degil tesisatı filan çekerim ben artık hortum filan onar kolay şu havalar az yumuşasın hele çok soguk şimdi bişey yapmaya kalktıgımda angaranın ayazında ellerim donuyo hissetmiyom valla :D

bende yapmayı düşünüyorum. far yıkama motor 80 tl dediler. far yıkamalı büyük deposu 30 tl dediler. boruların tümüne 30 tl dediler. birde aradaki t bağlantıları var. onların fiyatını öğrenemedim. ancak vectra c nin far yıkamalarının tanesi bildiğim kadarıyla 80 yada daha fazla olması lazım

80+80 far yıkama fıskiyeleri
30 tl depo
30 tl borular
t bağlantılarıda 20 diyelim.
roleside 50 tl civarında galiba ama onu ethembozkurt normal yıkama rolesine bağlamıştı galiba

toplamda 210 tl gibi bişeye maal oluyor

far yikama pompasini unutmussunuz oda serviste 150 tl...

far yikama pompasini unutmussunuz oda serviste 150 tl...

rakamlar çok yüksek
hadi tüm takımı yaptık diyelim. fıskiyelere 160 tl vermek çok koyuyor. geçen burda astra g ye tofaş far yıkama fskiyeleri takmışlardı. dışındaki kauçuk gibi plastiği arabanın rengine boyamışlar gerçekten vectra c nin ki gibi duruyordu. sordum tanesi 5 tlydi

doğanın kini alıp gövde rengine boyayın.range e bile onları takıyolar.değmez o kadar paraya.

Geri