ASTRA G ye COUPE ön tampon... yardım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan egoastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

egoastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar.. bir astra g kullanıcısıyım.. ve birazda en az sizin kadar arabamla uyumayı sevenlerdenim:) nyse konum şu.. ben astra coupe deki ön tamponlara hastayım.. bunları çıkmacıdan bulup astra g ye montajı sırasında bi aksilik olurmu..? yani vida yerleri falan hep aynıdır sanırım..?

montajda bir aksilik olmaz
çıkma olarak bulunuyor ( zorda olsa )
minimum toplam maaliyet 700 ytl civarında olur

700 e orjinal mi alıcaz abi..?
çok değilmi yaa..?
çıkma fiyat 700 verilmez...
ama şöle düşününce yakışacağına inanıyorum

1.tampon
2.çıkma oldugu için (tamiri, boyasının temizlenmesi, astar atıması ve boyanması)
3.tampon panjurları
4.sis farları
5.montajı

hepsi beraber tahmini fiyat söyledim

haklısın sanırım.. naapalım koydum ben bunu kafama :) yapcem böle bişi... nerelerden bulabiliriz bunu.. yada almışken orjinal gm temin edebilirmiyiz..? fabrikadan falan?

Tamponu Değiştirince çikanlari Bana Verirmisin.tirnaklari Kirildida.makul Fiyata Anlaşiriz.

tavsiye ederim emin ol görüntüsü çok değişecek...

sinan1 tabiki verirm.. anlaşmak kolay... sorun olmaz.. yeterki istediğim şeyi bulayım... otto bunu nerden ne şekilde temin edeceğiz ya..?

700 lira gibi rakamlarsa bence iyi bi fiber ustasına git olan tamponunun üstüne daha şekil bişiler yaptır tavsiye ...

abi şimdi bende biraz orjinallik hastalığı var... hem orjinal olucak.. yani taktığım parcalar opel olucak... bide çok modifiyeli durucak :) öle snradan yaptırma şeyleri sevmiorum ben...

Geri