Astra G yol bilgisayarı nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpmurat

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Astra G yol bilgisayarı nasıl yapılır?

Arkadaşlar başlığı umarım doğru açmışımdır. ben aracımdan çok menunum tek eksiğim yol bilgisayarı, bunuda sonradan yaptırma veya taktırma şansımız varmı, bilgi ekranımda sadece sıcaklık ve tarih gösteriyor, Bunu yol bilgisayarlı sisteme cevirebilirmiyiz veya böyle birşey yapan varmı aranızda?

Aracım Astra 1.4 Tiwnport HB (BAZ)

Son düzenleme:
aynı dert bendede var çok istiyorum doğrusu

büyük bir ihtimal bunun için gerekli olan altyapı araçta mevcut değildir onun için yol bilgisayarını çalıştımak için uzun uğraşlar ve parasal destek gerekecek bunun yerine yol bilgisayarlı bir astra almak daha mantıklı

Ekranı değiştirip yoksa tesisatını çekip tech 2 den de ayarını yapınca çalışıyor sanırım. OBDII soketine takılan harici ekranlı cihazlar da var ama pahalı biraz.

kablo tesisatı hazır olsa bile bence sensörler eksiktir. yol bilgisayarına bağlı bir sürü sensör var onları koymamışlardır bence

kablo tesisatı hazır olsa bile bence sensörler eksiktir. yol bilgisayarına bağlı bir sürü sensör var onları koymamışlardır bence
onları hepsını almaya kalkarsan zaten model yukseltırsın bence fazla kurcalamaya gelmez olur olmaz dıye bırsey yok ekranla kabloyla bıtmıyor ;)

Sensör derken? Arabanın ECU sunda kaçla gittiği belli, o sırada enjektöre ne kadar yakıt gönderildiği de belli, buradan ortalama yakıt, anlık yyakıt bulunur. Bunlar kullanıcı fonksiyonları. Onun dışında lamba patladı vs. uyarılarını verir mi bilmiyorum ama verir bence.

Sensör derken? Arabanın ECU sunda kaçla gittiği belli, o sırada enjektöre ne kadar yakıt gönderildiği de belli, buradan ortalama yakıt, anlık yyakıt bulunur. Bunlar kullanıcı fonksiyonları. Onun dışında lamba patladı vs. uyarılarını verir mi bilmiyorum ama verir bence.

Bu konu üzerine 2 Şubattan sonra Egedeki tüm servisler üzerinde araştırma yapacağım. Kafaya koydum. Tabi çok pahalı bir maliyeti olacaksa taktırmam ama uygun bişi olursa neden olmasın

valla heyecanla bekliyorum heöen yaptıracak kişilerdden biriyim

Geri