ASTRA GTC 1.4 TURBO Alıyorum Görüşlerinizi bekliyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alones
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alones

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar iyi günler bende 2012 1.6 115 beygir benzin astra j makyajlı kasa var. 1.4 turbo astra gtc beyaz için anlaştık üstüne belli bir miktar para verecem gtc otomatik vites sizce ne yapmalıyım içimden almak geçiyor sizinde görüşlerinizi merak ediyorum hayırlı akşamlar..Universite öğrencisiyim diye gtc takas mantıklı geliyor üstünede vereceğim miktar 10.000 tl civarı Alacağım araç [img=800x492]http://i.hizliresim.com/p4azlN.png[/img]

Ynt:

Bir benzin istasyonuna ortak olmanizda fayda var. 1.4 140 HP A/S çok yakıyor diye biliyorum :)

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin

Ynt: ASTRA GTC 1.4 TURBO Alıyorum Görüşlerinizi bekliyorum..

Bence çok güzel araç 10.000 fazlayıda hakeder ama satmak istediğinizde elden kolay çıkmaz ve Yavuz hocamın dediği gibi yakıt tüketimi biraz daha artar

Hic dusunme derim yasinda genc al gtcyi keyfine bak cok begendigm bir arac yalniz duz vites alsan daha iyi ama.

duz vites alirsan yakit farkin olmaz hatta sakin kullanabilirsen daha bile az yakar(az bir fark tabi)

hayalimin arabası bekarken al tadını çıkar 2 litre fark dokunmaz bence evleneceğin zaman satarsın :D Üniversite öğrencisine de yakışır biz binemedik gençler tadına varsın :D

Satmak isteyince elden zor çıkar ve çok yakar. Spor araba merakınız var ise astra dışında tercih edin derim ben.

Çok güzel bir araba ama yakıtını düşünmek gerek. O aracı alınca yanındakiler gaza getirecek ve bir günde yarım depo (yaklaşık 150 TL) yakacaksın. Basarsan tabi :)

Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
Bir benzin istasyonuna ortak olmanizda fayda var. 1.4 140 HP A/S çok yakıyor diye biliyorum :)

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin

Bizim 115bgler kadar yakıyora da en azından basınca gidiyor :), kız arkadasımda 1.4t AS var benimle aynı yakıyor

Geri