Astra GTC icin Jant ve Egsoz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gtc`2009`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gtc`2009`

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,
Yigenime GTC almayi dusunuyorum,Bi kac sorum olcak degerli yorumlariniz icin simdiden tesekkurler;
1-GTC icin 18" mi 17" mi ? 18 weya 17 ise neden ? Hangi marka w(v)e modeli onerirsiniz ( 5 kollu jantlardan )
2-Remus Egsoz GTC'de nasil olur ? Siz olsaydiniz hangi Egsoz alirdiniz ?
3-Istanbulda cam filmlerini iyi yapan bi yer taw(v)siye edebilirminiz?

Saygilar...

super sprint tak

jant olarak 18" ve 5 cm yay öneririm konfor pek kalmaz ama gtc'de o goruntuye deger egzos ise nasıl bir ses istediginize baglı eger soylersenız ona göre yardımcı oluruz cam filmi için ise ziebart sonax solargard v.b

Yorumlariniz icin tesekkurler..

jant olarak 18" ve 5 cm yay öneririm konfor pek kalmaz ama gtc'de o goruntuye deger egzos ise nasıl bir ses istediginize baglı eger soylersenız ona göre yardımcı oluruz cam filmi için ise ziebart sonax solargard v.b

onerdiginiz jantin modelini yazabilirmisin gorunusune bakayim,egzos'a gelince ise sert bi ses istiyorum diger egsozlardan farki belli olsun )))

Saygilar

Merhabalar,
Yigenime GTC almayi dusunuyorum,Bi kac sorum olcak degerli yorumlariniz icin simdiden tesekkurler;
1-GTC icin 18" mi 17" mi ? 18 weya 17 ise neden ? Hangi marka w(v)e modeli onerirsiniz ( 5 kollu jantlardan )
2-Remus Egsoz GTC'de nasil olur ? Siz olsaydiniz hangi Egsoz alirdiniz ?
3-Istanbulda cam filmlerini iyi yapan bi yer taw(v)siye edebilirminiz?

Saygilar...

Klavyenizde "v" harfi çalışmıyor mu?

Saygılar bizden,

konu guncel

Yorumlariniz icin tesekkurler..

onerdiginiz jantin modelini yazabilirmisin gorunusune bakayim,egzos'a gelince ise sert bi ses istiyorum diger egsozlardan farki belli olsun )))

Saygilar

jant olarak olarak orj jant veya lenso samurai gold serilerinden tavsiye edebilirim 18" egzos olarak'ta gerçekten fark edilmek istiyosanız bir tane remus veya magnex son susturu orta susturucu iptali spor katalik ile ortalığı yıkarsınız:)(hakanguclu)

Klavyenizde "v" harfi çalışmıyor mu?

Saygılar bizden,

ingilizcede w harfi tek başına uua şeklinde okunuyor...bu harfi bizim türkçe kelimelerin arasında V harfi yerine kullanınca ülkemizin bir yöresinin aksanı çıkıyor tahminimce erman..saygılar

Son düzenleme:
bence
18089524752e86cf6f71o.jpg

Geri