pek resim yok jantlarını begenmedigim için resim cekmedim pek ama ilerde inşallah daha güzel resimler yükleyecegim şimdilik elimdekilerin en iyisi bunlarla kısıtlı kusura bakmayın teşekkürler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederim ilginize tabiki ölçerim en yakın zamanda şu aralar vizelerim var onları atlatayım arabayla daha da ilgilenicem motorunda birkac modifikasyon var dışı orjinal göründügü gibi zaten şimdilik yavas yavas elime para geçtikce bişeyler yapıyorum işte aractan cok memnunum öncelikle onu söyliyim ama bagajı da o kadar kücük degil geniş yani güzel bi tesisat iyi gider bence ölçüp yazarım en kısa zmanda yinegüzel araç kazasız belasız kullanın. yalnız sizden bir ricam olcak bende bu gtc elrden düşünüyorumda yaza kısmetse alıcam ama en önemli kısmı benim için bagajı şu bagajın en boy yüksekliği nedir pandizot hizasına kadar ölçermisiniz malum tesisat döşenceğinden bagaj çok önemli bizim için