astra gtc

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpg

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2012 astra gtc ilk opelim

hyundai velestor ve gtc arasinda cok gidip geldim ve nihayet gtc de karar kildim. suan 4000 km devirdim 1 ayda. iyiki opel almisim diyorum ama suan icin 10 lt civari yakiyor. acaba bu dusermi yoksa bole devammi edicek. alirken beyazini istiyordum ama istedigim secenekler sadece siyah ve gri renk vardi. bende siyah almaya karar verdim ama icimde bir ukte olarak kalicak heralde beyaz gtc )

fotorafz.jpg

fotoraf1p.jpg

gtco.jpg

Son düzenleme:
Araç çok güzel maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Daha fazla resim eklerseniz çok daha güzel olur bizler açısından =)

Yakıt değerleri fazla düşmez; gtc turbo motor ile şehir içi ortalama 9 litre yakıyor...

Çok yırtıcı duruyor. Beyaz da gerçekten harika olurmuş. Kazasız belasız kullanın.

Çok güzel maşallah, Allah kaza bela vermesin.

Lansman rengini neden tercih etmediniz? Gayet güzel araç ama GTC dedinmi şöyle 20" jant falan lazımdı ;)

Velostar geldi mi bu arada?

hayırlı olsun renk ve jant seçimi süper ;)
1.4 turbo mu 1.6 turbo mu?

Lansman rengini neden tercih etmediniz? Gayet güzel araç ama GTC dedinmi şöyle 20" jant falan lazımdı ;)

Velostar geldi mi bu arada?

moskovanin yollari asiri bozuk oldugu icin 20 inc cantlar cabuk bozulur gerek yok felan dediler bende o yuzden tercih etmedim . istedigim opsiyonlarda sadece siyah ve gri renk vardi. 3 ayda sirapis beklemek istemedim. ama siyahada alistim sayilir )
veloster geleli 1 ay oldu. full paketi astra ile arasinda 10 bin dolara yakin fark cikarttilar. birazda cok apachi geldi bana son anda vaz gectim. astrada karar kildim. ama velosterinde artilari vardi . panaromik tavan geri kamera vs.

Son düzenleme:
Geri