Astra H 1.3 Cdti için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan forza26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

forza26

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese merhabalar

2007 Astra H 1.3 CDTİ Alma arefesindeyiz araç hakkında hiç bir bilgim yok. Alırken nelerine dikkat etmeliyiz, neyine baktırmalıyız. Kronik sorunları nelerdir. Tavsiyeleriniz nelerdir, bakımları vs. nasıldır ?

Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Selametle.

Kronik sorunları;
Cim arızası, motor suyu sıcaklık sensörü.

Baktırmanız gerekenler; öncelikle aracı tech2 yada opcom a bağlayın, düşürülse dahi gerçek kmsi çıkar ortaya. Özellikle bakılacak bir yeri, zayıflığı yoktur, diğer araçlar için nasıl bir ekspertiz yapılıyorsa aynıdır.

Hocam yorumlarınız için sağolun.

Forumlarda okuduğum bazı şeyler gözümü korkutuyor bir yandan bu arabayı çok istiyorum bir yandanda bu okuduklarımla "acaba?" diyorum (:

tech2 bağlattır herşeyi çıkar ozellikle km sine baktır boyasınada dikkat et

korkma sıkıntı cıkarmaz arac.. yeterkı temız olsun bıde galerıden alma yeter :)
bakımları duzgun yapıldıysa km nın pek onemı olmuyo araba temız bakılmıs olsun yeter uzmez bı arac parcasıda pahalı degıl cıkmasını sıfırını kolay bulursun kullanımı cok rahat benım 2. astra h ım hatta bu arac sedan daha bı havalı geldı bana daha bı agır durusu
ya bı chıp takarsın bıraz alıştıktan sonra yada bı yazılım yaptırrsın bg yukselır tork yukselır dahada guzel olur az yakar 6 ılerı arac baska arac kullanırken elın hep 6. vıtesı arar :)
sade modıfıye ıle cok guzel olur zaten guzel saglam bı araba yolda gıderken o hıssı sana yaşatır

korkma sıkıntı cıkarmaz arac.. yeterkı temız olsun bıde galerıden alma yeter :)
bakımları duzgun yapıldıysa km nın pek onemı olmuyo araba temız bakılmıs olsun yeter uzmez bı arac parcasıda pahalı degıl cıkmasını sıfırını kolay bulursun kullanımı cok rahat benım 2. astra h ım hatta bu arac sedan daha bı havalı geldı bana daha bı agır durusu
ya bı chıp takarsın bıraz alıştıktan sonra yada bı yazılım yaptırrsın bg yukselır tork yukselır dahada guzel olur az yakar 6 ılerı arac baska arac kullanırken elın hep 6. vıtesı arar :)
sade modıfıye ıle cok guzel olur zaten guzel saglam bı araba yolda gıderken o hıssı sana yaşatır

chip olayı hakkında detay için link verebilir misiniz, çok masraflı bir şey mi

Geri