Astra h 1.6 yağ secimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obelci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

obelci

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracımın yağ değişimi geldi daha önce 5w30 mobil 1 ve liqui moly dexos2 onaylı yağ kullandm. Aracım 80binde yağ değişimi yapacaktım fiyatlar malum uçmuş. Önereceğiniz yağ markası ve sahte olmuyor burdan al kardeşim diyebileceginiz bir yer varmı acaba?

Onlineyedekparca bakabilirsin liqui moly yada motul al başka alma motul biraz daha fiyat olarak makul dur

• Beğen
Tepkiler: obelci ve garbis
Bu sayfa orijinal mi hocam acaba birde Shell lukoil falan nasıllar illa dexos 2onayli mi olmak zorunda normal Kotil 5w30alsam olur mu

Arkadaşlar aracımın yağ değişimi geldi daha önce 5w30 mobil 1 ve liqui moly dexos2 onaylı yağ kullandm. Aracım 80binde yağ değişimi yapacaktım fiyatlar malum uçmuş. Önereceğiniz yağ markası ve sahte olmuyor burdan al kardeşim diyebileceginiz bir yer varmı acaba?
yag olarak mobil kullan

Hocam mobil moruk liqui moly dexos 2 onaylı yağları pahalı. Ben daha uygun kullanılabilecek iyi bir yağ varmı diye merak ediyorum açıkçası. Mobil 1 esp kullandm mesela hep bir sefer geldim liqui moly koydurdum şuan tek yağ 500lira falan çok geldi bana

Hocam mobil moruk liqui moly dexos 2 onaylı yağları pahalı. Ben daha uygun kullanılabilecek iyi bir yağ varmı diye merak ediyorum açıkçası. Mobil 1 esp kullandm mesela hep bir sefer geldim liqui moly koydurdum şuan tek yağ 500lira falan çok geldi bana
maglesef herşey cok pahalandı opelin kendi yagını kullanmak istersen o biraz daha uygun bu markalara göre

Bu sayfa orijinal mi hocam acaba birde Shell lukoil falan nasıllar illa dexos 2onayli mi olmak zorunda normal Kotil 5w30alsam olur mu
Opel dexos2 istiyor 1.6 benzinliler için sizde vanos filan da var yağ kaliteli olursa vanos arızası olmaz vanoslar da şimdi pek ucuz parçalar değil

Hem ekonomik hem kaliteli ve dexos 2 onaylı . Güvenilir sitedir. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: obelci
Teşekkürler hocam sağolun

• Beğen
Tepkiler: garbis
Teşekkürler hocam sağolun
rica ederiz piyasada bilindik markalardan alırsan bir sıkıntı yaşamazsın ve korktugunuz gibi vanos ları sahte yaglar bozmakta ve yagı gec degiştirirseniz bozulur yani yagı bilindil bir marka aldıgınızda vanos bozmaz bunun önlemi olarak yagın zamanında degişin ve bilindik markalardan başka yag almayın

• Beğen
Tepkiler: obelci
Geri