Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu daha önce de sitelerde görmüştüm.Ben de yol da falan bir Astra görünce bakıyorum bundan kullanan var mı diye.Güzel birşeye benziyor ama kullanan birisinin yorumunu almadan değiştirmek istemiyorum.
bende almayi düsünüyorum ama kullanici yorumu cok önemli tabi.. burda 150 euro türkiyede 100 euro gibi bir fiyat aslinda uygun ama arastirmalarima göre bazilarinda xenon a uyumlu degil diyor bazilarinda xenonla ilgili bir sey yazmiyor alipta elimde patlar diye bir türlü alamiyorum bende xenon afl var. bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.
Aynısının Corsa D kasa olanı içinde var. Sis farı kapağına 4-5 adet beyaz led döşemişler ve orjinal olmuş. Ama fiyat olarak çok pahalı(300-350 TL) olduğu için değermi bilinmez.
eli yetenekli büyüklerim ve arkadaşlarımın rahatlıkla yapabileceği bir uygulama bence o paralara değmez. Kendim olsam orayı eriterek çıkartır boşluğunda kalıbını çıkartırım aynı kalıba plastik ısıtarak kapak yaparım içine ledi döşerim fotoğraftakinden farkı kalmaz