Astra H 2004-2007 Sis kapağında led gündüz farı

hayrettin2013

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selam

Astra H sis kapağında led gündüz farı çıkmış. Taiwan malı. Düşüncelerinizi alabilirmiyim.
cache_500_1__i_9314709_DRZ.jpg

Bunu daha önce de sitelerde görmüştüm.Ben de yol da falan bir Astra görünce bakıyorum bundan kullanan var mı diye.Güzel birşeye benziyor ama kullanan birisinin yorumunu almadan değiştirmek istemiyorum. :confused:

Çok pahalı. Zamanında düşünmüştüm ama yaklaşık 150 dolardı. Vazgeçtim... O parayı vermeyi düşünüyorsanız güzel bir uygulama olur... =)

bende almayi düsünüyorum ama kullanici yorumu cok önemli tabi.. burda 150 euro türkiyede 100 euro gibi bir fiyat aslinda uygun ama arastirmalarima göre bazilarinda xenon a uyumlu degil diyor bazilarinda xenonla ilgili bir sey yazmiyor alipta elimde patlar diye bir türlü alamiyorum bende xenon afl var. bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.

Aynısının Corsa D kasa olanı içinde var. Sis farı kapağına 4-5 adet beyaz led döşemişler ve orjinal olmuş. Ama fiyat olarak çok pahalı(300-350 TL) olduğu için değermi bilinmez.

eli yetenekli büyüklerim ve arkadaşlarımın rahatlıkla yapabileceği bir uygulama bence o paralara değmez. Kendim olsam orayı eriterek çıkartır boşluğunda kalıbını çıkartırım aynı kalıba plastik ısıtarak kapak yaparım içine ledi döşerim fotoğraftakinden farkı kalmaz :D

yakışır

Geri