Astra h 2500 devirde gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opel_krc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opel_krc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar 1.6 benzin lpgli 2009 model aracim 2500 devre gelince jjjjj mi gijjjj mi oyle bir ses cikariyor ki sinirlerim alt ust oluyor. Sanayiye varinca motor isiniyo ve o ses kayboluyor. Neden olabilir bilgisi olan soyleyebilir mi.
Not: hem lpg hem benzinde de ayni sorunu yasiyorum.

EADSGHDFGHDJIKNBERWEERBNIUGHKLKJJJHJHGFFFDGVBCXCZHUHNXXYNMBVHKLOPWERTTNFNOPELASTRAENJOYNMBCBJDJDKDKRUOPWRNLKJHFHJJOODKERTHJFDKLMNS

kayış kasnaklarından olabilirmi? genelde kayış kasnakları soğukken ses yapabiliyor. özellikle v kayışı. benimki sadece bir tahmin fikir yürütmek :)

Bende biraz arastirirken denk geldi ama usta hic bahsetmedi. Bi plastik kapagimi ne siktim dedi ama motor soguyunca ses devam etti.

EADSGHDFGHDJIKNBERWEERBNIUGHKLKJJJHJHGFFFDGVBCXCZHUHNXXYNMBVHKLOPWERTTNFNOPELASTRAENJOYNMBCBJDJDKDKRUOPWRNLKJHFHJJOODKERTHJFDKLMNS

Bende biraz arastirirken denk geldi ama usta hic bahsetmedi. Bi plastik kapagimi ne siktim dedi ama motor soguyunca ses devam etti.

Bende de benzer bir sorun var ama sadece belli devirde değil seyir halinde gaz pedalının belli bir kaç noktasında metal sürtme yada boşta dönen bilya gibi bir ses. Bir usta klima komprasörünün kasnağından dedi.

Benimkinin sebebi bulundu ama caresi henuz belli degil. Triger koruma kapagi birbirine surttugu icin ses yapiyor. Arasina sunger koydum. Su an daha az ses yapiyor. Ne kadar dayanir bilemem.

Geri