astra h angel eye muayene sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boomytr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

boomytr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar ben angel eye aldım da eski farlar da duruyor.onları satmak istiyorum ama angeller muayeneden geçer mi diye korkuyorum.far ayarlamasına götürtdüğümde adam bunların farları ayarlanmıyor dedi.angella muayeneden geçen kimse var mı.

Yedekte dursun serum AMA muaneden gecermi sanmiyorum muaneden geceriren varsa yazar buraya

Öncelikle Angelların farları ayarlanıyor, ayarlanmaması gibi bir şeyin olması söz konusu değil. Hatta bazı modellerde soket tam oturuyor ve sen içeriden otomatik far ayarı yapabiliyorsun. Bunun dışında farın dışında alyanlı bir vidadan ayar yapılabiliyor.

İkinci olarak eskiden çok sıkı olan muayne işlemleri şimdi eski sıkılığını kaybetmiş. Far ayarın ve ışık şiddetin normal olduğu sürece sorun çıkarmazlar kanısındayım.

Orjinal farları elinde tutmanda her zaman fayda var, hem muayne için hem de ileride satarken.

far ayarın olmasa bile hafif kusurlu olarak aracın yine muayneden geçer hafif kusurlu durumunda ruhsatın onaylanıyor yani geçmiş oluyorsun ;)

ben angel farlarla geçtim ancak 8000k xenon rengini makine algılayamadığı için kaldım.halojen ampullerle geçebildi ancak...

ben 6000 k la gectım :) ama angell deyıll

bende de 8000k var.muayene için 8000k yı çıkartıp halojen taktırtmak basit bişe midir.

Benim bildiğim merceksiz ve far yıkamasız xenon la geçilmiyor. Ama aracınızda far yıkama varsa far ayarıda düzgün yapılırsa geçersiniz.

10 lira ver far ayarını yaptır sadece ve aracında f1 korna tabir edilen korna varsa söktür orj olanı taksın elektrikçi idareten bu kadar. her kafadan bir ses çıkar sen git her türlü geçersin 1 ay önce geçilmese ben kalırdım

Benim çoğu xenon lu arkadaşım geçti. Ne mercek vardı ne de yıkama. Ben girerekne ne olur ne olmaz 8k ları çıkartıp halojenleri taktırdım. Bu işlem de en fazla 30dk sürüyor.

Geri