Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1nci stop, peugeot 307 tarzında ve opelin bütünlüğünü bozuyor.
2nci stop, ledli olması güzel fakat zemin olarak stock araç görünümü veriyor.
3ncü stop, hem ledli hemde siyah zemin. Ön farında siyah zemin olması durumunda aracı tamamlayıcı olur.
1 numara çok çirkin geliyor benim gözüme. Bariz çin malı görüntüsü, aynı yuvarlak far modüllerinin her arabaya göre uyarlanmış şeklinin bulunuyor olması gibi sebeplerden ben 1 numaralı farın yanından geçmezdim.
2. numara güzel aslında orjinalin modifiyelisi gibi duruyor ama arabaya görüntü olarak çok bir şey katmaz. Makyajlı kasanın karartmalı stoplarının dış görüntüsü bile bundan iyi. Karartmalı olsaymış belki.
3. numara benim çok hoşuma gidiyor ama bu sıralarda genel talep 3 numara üzerine. Yani yakın zamanda onun da bir farklılığı kalmayacaktır. Sinyaller de led olsaymış tam olacakmış.
Sanırım 2 ve 3 aynı markanın farklı 2 modeli. Çünkü iç yapısı aynı gibime geldi. Hepsi bir yana ben olsam 3 numarayı seçerdim...