Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün aracın arka sileceklerini çalıştırdım ama bir turlu durduramadim. Bir ara durdu sandım ama fasilali şekilde çalışmaya devam etti. Çaresiz kalıp kenara çektim aracı ve kontağı kapattim Nedir bunun yolu yordami ?
Çalıştığına göre bir enerji geliyor silecek motoruna peki bu enerjiyi neresi gönderiyor direksiyondaki anahtar şimdi iki şık var
1 anahtara hükmeden kolu kendinize göre çekmediniz
2 anahtar içindeki enerjiyi geciren bakır ayaklar yapıştı
Silecek kolunu ileri doğru bir sefer isterseniz çalışır aralıklarla siler kolu 2.ci kez ileri itince hafiften tık diye ses gelir ve silecek kapanır silecek kolunu da ileri doğru basılı tutuncada arka cam suyu akar
Silecek kolunu ileri doğru bir sefer isterseniz çalışır aralıklarla siler kolu 2.ci kez ileri itince hafiften tık diye ses gelir ve silecek kapanır silecek kolunu da ileri doğru basılı tutuncada arka cam suyu akar