Astra H Bagaj Kapağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drett

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2010 Model Astra aracımı aldıktan sonra bagaj kapağını açmak istediğim zaman 3-4 defalık açma sesi geliyordu, fakat kapak bazen açılıyor bazen açılmıyordu. Gerçekten sinir bozucuydu yeni aldığım araçta nasıl böyle bir sorun olur diye düşünüyordum. Çanakkale Opel servisine aracımı gösterdim servis kısmında 10 dk lık bir işlemden sonra sorun çözüldü dendi. Aradan bir aylık süre geçmeden aynı durum tekrar başladı. Bu sefer Çorlu Opel servisine gittim. Benimle ilgilenen yetkili bu kronik bir problem dedi ve bagaj kapağının altında bulunan iki lastik ayarını yaparak sorunu giderdi. G kasa opelimi özlüyorum gerçekten..

Aynı sorun bendede var demekki tahmin ettiğim gibi kronikmiş en yakın servis 400 km olduğundan gitmedim arasamda getirim bakmamız lazım diyecekleri için aramadım tıkırtı fazla olunca açılmıyor tekrar tekrar deneyince açılıyor ama kapanmıyor elimle kapatıp tutunca kumandanın açma tuşuna uzun basınca takırdayarak düzeliyor sinir bozucu bu arada aracım 700 km de astra sedan 2012 model ....

size birebir katılıyorum bende astra g'mi verip 2010 classic almıştım diesel diye aynı sorun bende de vardı sattım kurtuldum corsa aldım yine cdti olsun diye ama ne yalan söyliyim her gün aklım astra g'de

Geçmiş olsun.Elektronik biraz da şans işidir.Kafanızı fazla takmayın bence.Bir müddet biner,yine de memnun kalmazsanız satarsınız. =)

Aynı sorun benimkinde de vardı. Ama bende hemen aldıktan sonra değil de sonradan ortaya çıktı ve sürekli değil zaman zaman oluyordu. Bu forumda aynı konuyu buldum ve servise gitmeme gerek kalmadan bagaj kapağının altında bulunan iki lastik ayarını kendim yaptım (sola doğru çevirip gevşettim), bi daha da olmadı :)))

Zor bişey değil deneyin yaparsınız......

2008 model astra (h)'mda daha hiç bu durumla karşılaşmadım... Kronik olduğunu sanmıyorum...

demek ki kronik bir sıkıntı. takozlarla azıcık uğraştım güya. sonuna kadar sıkılıydılar zaten. ama düzeldi şimdilik. konu müteait kere açılmış ama bulamıyoruz ki hemen. tşklr.

Arkadaşlar aynı sorun şu an ben de başladı aracım 2010 model opel astra H Dizel,
bagaj kapağı bazen açılıyor bazen o kadar tuşuna basmama rağmen açılmıyor bir süre deniyorum tık diye açılıyor. anlamış değilim, o dediğiniz plastik parçaları anlamadım arkadaşlar tam olarak nerede bulunuyor nereyi çevirelim

Bagaj kapağını açın, kapağın tampona doğru olan bölümünde, sağ ve sol tarafında yuvarlak iki adet siyah renkte lastik var. Sola çevirince gevşer, tersine sıkışır. Deneyerek doğru ayarı bulun.

Geri