astra H bir kac parca ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UURCEM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UURCEM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese selam..
aracima bir kac parca almam gerekti..servis biraz tuzlu cikardi !
sizlerin yardimi ile uygun fiyat a kaliteli malzeme alicagimi umuyorum.

gereken parcalar !

1-debriyaj seti + bilye
2-Balata on ve arka
3-on ve arka disk

astra 1.3 dizel 2006 model enjoy duz vites....yer istanbul !

arkadaşım nette birkaç online parça satan site var onları incelemeni tavsiye ederim. ama buralarda satılan parçaların çoğunluğu yan sanayi parçalar. orjinal parça istersen servisten şaşma derim.

iyide servis 3.000 ytl yakin cikartiyor..disarda ise 1.300 e yapiorlar !

iyide servis 3.000 ytl yakin cikartiyor..disarda ise 1.300 e yapiorlar !

diğer parçaları bilmemde fren balatası değiştirmiştim bi kere çok fark var diye dışardan aldım bende senin gibi şehir içinde pek bi sorun yok gibi geliyodu bana ama fren mesafem uzadı gibi geliyodu yinede neyse dedim bana öle geliyo herhalde...muğla dan marmarise doğru giderken uzn virajlı bir yokuş vardır bazı arkadaşlar bilir çok dik bir yokuş orayı iniyorum, ağustos ayı..sürekli fren kullandığımdan balatalar ısındı ve malzeme kötü olduğu için sıcaklıkta balata özelliğini kaybetti önümdeki konvoya çarpmamak için vites falan küçülttüm zor yırttım yani bilgin olsun dedim değiştireceğin parça hayati bir parça ..servisten al bence dışarıda taktır opelin servis işçilikleri hakkaten yüksek bi akü taktırdık bugün bugün 35 artı kdv işçilik 5dk sürdü takması :) ..kolay gelsin

özel serviste orjinal parça olmayacağını da nerden çıkardınız? özellerde parça fiyatı da işçilik de daha ucuz, netten orjinal parça alıp özel servste taktırabilirsiniz,
veyahut sponsor servise gidip fiyat alabilirsiniz,

aklıma takılan aracınız yeni, bu ekipmanların hepsinin değişimi geldi mi?

Debriyaj problemi icin gitmistim servis e....
servis danismanin parcalarinin degismesi gerektigini belirtti....

frenler gercekten onemli...tesekkurler bilgilendirdigin icin...

Geri