Astra h body YARDIM (Ankara yer tavsiyesi)

svs.joker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar yarın bir aksilik çıkmaz ise, astra h 2006 1.3 enjoy alıyorum renk beyaz panoramik cam tavan , isteklerim bu yöndeydi buldum sayılır , nasip olursa yarın alacağım, aldıktan sonra resimdeki gibi 16 lık siyah örümcek jant ile bu body den taktırmayı düşünüyorum , body fiyatı ne kadardır ? 2008 de opc body icin servis 1200 lira istiyordu , sanırım ön tampon altı biraz farklı serviste aynısını bulabilirmiyim , servisten başka ankarada işciliği güzel yer tavsiyeniz varmıdır , fiyatı nedir , sizce siyah , mı yoksa normal aliminyum renktemi taktırmalıyım jantı , beyaz olduğu için siyah güzel durur diye düşünüyorum ?

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    11.6 KB · Görüntüleme: 77
  • 2.webp
    2.webp
    13.8 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
hayırlı olsun. makyajlı kasa heralde alacağın araba. plastik istiyorsan eki elin mahkum servisten alacaksın. yoksa karlıkçı halil var şaşmazda. ben orda yaptırdım.

hayırlı olsun. makyajlı kasa heralde alacağın araba. plastik istiyorsan eki elin mahkum servisten alacaksın. yoksa karlıkçı halil var şaşmazda. ben orda yaptırdım.
Saolasın hocam yarın inş olucak expertizde sorun cıkmazsa anlaştık sayılır , Serviste resimlerdeki bodynin aynısından varmıdır opc biraz daha farklı sanırım , yan sanayi fiber diye biliyorum , sorun cıkarmaz sanırım malzeme kalitesi yeterli gibi sakıncası olurmu , size ne kadar fiyat cıkarmışlardı komple body için bagaj üstüde dahil ??

Geri