astra H cam citasi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CeyCeyX

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Ceyhun orj.veya çıkma olmazsa bulaşma diğer cam çıtasına,sonradan takılanlar berbat duruyor bence.Orj.daha kibar ve şık diğerleri kalın çıtalar.Ben birtek bu krom kapı koluna bulaştım oda boyatmamak için.

Cam çitasi

Kardeş ben iskitlerde 2 yil önce yaptirdim çok şik duruyor.

kardeş sne ne yaptın arabayı??? yaptyırdın mı?

topluoruz iste yavas yavas :D

belki kendim alıp taktım. markası omsa ve üreten firma birçok araç için aksesuar üreten bir firma. ürünleri son derece kaliteli. ben astra sedan için aldım. kim gördüyse harika durmuş dedi ve emin ol orjinalinden çok daha iyi duruyor. orjinalinde daha küçük bir kısım nikelaj kaplı olduğu için pek fark edilmiyor. zaten takılması çok kolay. siyah plastik kısmı yukarı doğru çektiğinizde cam çıtaları çıkıyor. sonra yüzeyi iyice temizleyip, ürünü üstüne yapıştırıyorsunuz. ve ben şunu yaptım; araya silikon sıktım biraz. daha sağlam tutuyor ve arada boşluk kalmadığı için su dolmuyor. kuruduktan sonra tekrar kendiniz araca takabilirsiniz. sakın araç üstünde yapmayın. çizilmelere neden olabilir. dediğim gibi çıtaları yukarı doğru çekin ve kolay bir şekilde istediğinizi yapın. fiyat olarakta bişey değil.57 ytl idi aldığımda. orjinal 300 ytl

Geri